Öne Çıkanlar işsizlik çalıştay teşvik Özdilek AKILLI EV

İNEGÖL AVM’YE İKİ ÖDÜL BİRDEN

Doğadaki ayak izini küçültmek hedefiyle çevreye saygılı, sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerine odaklanan İnegöl AVM, bu kapsamda gerçekleştirdiği Geri Dönen Mutluluk Projesi ile ödüle layık görüldü.

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından düzenlenen DP Ödülleri’nde İnegöl AVM, Doğrudan Pazarlama Ödülleri AVM Etkinlikleri Kategorisi’nde ve Genç Jüri Özel Projeler Kategorisi’nde Birincilik Ödülü aldı.

AVM içinde kullanılan kağıtların geri dönüştürülmesi, her yaştan kullanıcının çevre bilinci konusunda farkındalık kazanmasının amaçlandığı proje kapsamında şimdiye dek 1000 ton kağıt geri dönüştürüldü. Böylelikle bölge ekonomisine yaklaşık 500 bin TL katkıda bulunuldu.

Projenin, Fiba CP’nin sürdürebilir çevre anlayışının anlamlı bir yansıması olduğunu belirten Fiba Commercial Properties CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman; “Çevre ve sosyal sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam eden bir kurum olarak dünyaya ve tüm canlılara saygılı bir tutum içinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Geri Dönen Mutluluk Projesi de bu inançtan hareketle doğan bir çalışma oldu. Proje kapsamında 6 binden fazla fidan dikimi gerçekleştirildi. Ekibimiz tarafından AVM içindeki mağazalardan sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa toplanan 196 bin 380 kg kartonun, 2018 yılı ekonomik katkısı ise 78 bin TL. Ama en değerli kazancın her yaştan binlerce kişide oluşturduğumuz farkındalık olduğunu düşünüyorum. Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından düzenlenen DP Ödülleri, AVM Etkinlikleri Kategorisi ve Genç Jüri Özel Projeler Kategorisi’nde Birincilik Ödülüne layık görüldüğümüz için mutluyuz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.