Öne Çıkanlar kont Turgut emlakçı şiddet çalıştay

İNCE MEDYA GRUP OLARAK RAMAZAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDERİZ

İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi , Genel Yayın Yönetmeni ve Siyasal İletişimci Gazeteci Necmi İnce mübarek ramazan bayramı sebebiyle başta tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti.
Ülke ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde başta 6 Şubat'ta asrın felaketinde depremlerde hayatını kaybeden onbinlerce şehit vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar ve geride kalanlara sabır dileklerinde ilettiğini söyledi.Bu ramazan bayramında ayrıca Dünyada huzurun sevginin ve barışın hakim olduğu, savaşların son bulduğu bir bayram geçirmeyi dinlediklerini söyledi.Ayrıca İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve Siyasal İletişimci Necmi İnce başta İnce Medya Grup çalışanları başta olmak üzere bu zamana kadar İnce Medya grupta çalışmış olan tüm çalışanların,ailelerin, okurlarının ve sosyal medyadaki tüm takipçilerin mübarek ramazan bayramını tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.