Öne Çıkanlar MEDYA sözcü Darbe çimonto bakım

İMAR YASASINA TAKILANLAR DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HASAN KURAL'I ZİYARET ETTİ!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Genel Başkanı İbrahim Hacıoğlu ve beraberindeki heyet Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Kural'ı makamında ziyaret edip , sıkıntılarını ve sorunlarını anlattılar.

Ziyaret sonra Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Kural sosyal medya hesabından destek açılmasında bulundu.
Açıklamasında:
"İmar Yasasına Takılanlar Derneği yönetici ve temsilcileriyle bir araya geldik. 
2018'de çıkarılan ve "İmar Barışı' olarak bilinen kanun nedeniyle ağır para ve hapis cezası ile karşı karşıya bırakılan mağdurların sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendirdik."dedi.

Bu ziyaret sonrası İmar Yasasına Takılanlar Derneği Genel Başkanı İbrahim Hacıoğlu yaptığı açıklamada 2 gündür Ankara'daki ziyaretler kapsamında birlikte olduğumuz üyelerimiz ile birlikte iktidar muhalefet partisi demeden ziyaretlerine devam ettiğini açıkladı.
Ayrıca Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Kural'a misafir perverligi ve konunun çözülmesi için gündeme getireceklerini söyledi ve teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süleyman yıldırım 10 ay önce

Vatandaşın yanında yer aldığınız için çok teşekkür ederiz haklı davamız siz ve sizin gibi halkın yanında yer alan kişiler Ve kurumlar sayesinde Daha iyi bir sonuca ulaşacaktır inşAllah