banner18
Öne Çıkanlar koronavirüs manşetx necmiince ORTABAĞLAR Yapı

''Hayvanları korumak insanlığı korumaktır''

        Etkinliğe özel olarak davet edilen Bursa Veteriner Hekimleri Odası yönetimi adına konuşma yapan oda genel sekreteri Melike Baysal, katılan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında, veteriner hekimliğin çok eski tarihlere dayanan bir meslek olduğuna vurgu yaparak, ‘’Veteriner Hekimlik hem insan, hem hayvan, hem de çevre sağlığı üzerine çalışan tek meslektir.  Hayvan sağlığı, toplum sağlığı açısından çok önemlidir. Türkiye’de hayvanları koruma görevi kanunla belediyelere verilmesine rağmen, birçok belediye bu konuda duyarsız davranmaktadır. Mustafakemalpaşa Belediyesi ise, oda olarak daha önce yaptığımız ziyarette de şahit olduğumuz gibi bu konuya özel bir ilgi göstermektedir. Bu gün düzenlenen etkinlik ile bunun göstermelik bir şey değil, devamı gelecek önemli bir hizmet olduğunu görmek, toplum adına bizi umutlandırmaktadır. Hayvanları korumak insanlığı korumaktır. Bursa Veteriner Hekimleri Odası olarak,  göreve geldiğimiz günden bugüne, hayvan sağlığı ve hayvan refahı noktasında sorumluluk alanımızdaki belediyeler ile sürekli işbirliği içinde olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

        Program sonrası Başkan Kanar tarafından Bursa Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Hüseyin Bolten ile oda genel sekreteri Melike Baysal’a , Türk Bayraklı plaket verildi. Plaketi verirken, Bursa Veteriner Hekimleri Odası’na Mustafakemalpaşa’ya hayvan mezarlığı kazandırmanın sözünü verdiğini unutmadığını söyleyen Başkan Kanar, bu konunun gündemlerinde olduğunu, en kısa zamanda da Mustafakemalpaşa’ya bir hayvan mezarlığı kazandırılacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19