banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa seramik ipotek ev

GÜRSU’DA KAMUSAL ALANLARDA YAZ IŞILTISI

Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü; ilçedeki Kaymakamlık ve Jandarma Komutanlığı binaları, okullar, camiler, hastane, kütüphane, yüzme havuzu, sağlık ocakları ve benzeri kamu kurumlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirmekte. Çalışmalar kapsamında; ilçedeki kamu binalarının bahçelerinde çevre düzenlemeleri, yeşillendirme ve budama çalışmaları yapılmakta.
“Gürsumuz’da hizmet veren kamu kurumlarımızın hemşehrilerimiz için daha konforlu hizmet sunması yönünde destek olmak amacıyla bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizdeki kamusal alanlarda yaz ışıltısı oluşturuyoruz. Okullarımız, camilerimiz, hastane ve sağlık ocaklarımız ve diğer kamu kurumlarımızda yaptığımız bu çalışmalarla, hem ilçe halkımıza en iyi hizmeti sunmayı hem de tüm kurumlarımızın çağdaş kent kimliğine uygun şekilde gelişimini sağlamayı hedefliyoruz. ” dedi. Gürsu Belediyesi’nce yapılan bu çalışmalarla, yüzde yedi oranındaki artış hızıyla nüfusu 91 bine ulaşan ve en hızlı büyüyen ilçe olan Gürsu’da kamu hizmetlerinin kalitesine konfor katmak amaçlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19