banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Bursa

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKANI PROF.DR. AHMET DAVUTOĞLU'NA İNCE ZİYARET

İnce Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce Ankara'da ki siyasi partileri ziyaretlerinde İnce Medya Grup Ankara Temsilcisi usta kalem Mehmet Çatakcı ve Bursa'nın ünlü  Kaamuoyu Araştırmacısı Deniz Üzülmez'de yardımcı oldular.

Gelecek Partisi Genel Merkezine ziyarete giden İnce Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce ilk  başta Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu olmak üzere Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Doç.Dr.Selçuk Özdağ ve Mustafa Mente ile gerçeleştirdi.

Bu ziyarette Gazeteci Necmi İnce ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu ile görüşmesinde başta ülke gündemi,siyaset ve Bursa yereliyle ilgili bazı konuları görüşme fırsatı buldular.Ayrıca Gazeteci Necmi İnce  Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu'nu kendi hazırlayıp 10 yıldır sunduğu 'Necmi İnce İle İnce Bakış' programına davet etti.

Bu davete de   Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr Ahmet Davutoğlu ise en kısa zamanda icabet edeçeğini söyledi.

Ayrıca bu özel görüşmeye Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr Selçuk Özdağ'da eşlik etti.

Bu görüşme sonrası hatıra fotoğtafı çektiren Gazeteci Necmi İnce bir sonraki ziyaretini Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr Selçuk Özdağ ile devam etti.

Burada da Gazeteci Necmi İnce yakın zamanda röpörtaj yaptığı Gelecek Parrtisi Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr Selçuk Özdağ'a çıkan gazeyi vererek ülke gündemiyle ilgili önemli konuları değerlendirdiler.

Son görüşmesini ise Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı,İletişim Başkanı Mustafa Mente ile gerçekleştiren Gazeteci Necmi İnce öncelikle hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gazeteci İnce yerel medyanın başta olmak üzere  gazetecilerin sıkıntılarını ve sorunlarını gündeme getirdi.

Sonrasında İletişim Başkanı Mustafa Mente'de yerel medyanın ve gazetecilerin  sıkıntılarını ve sorunlarını bildikleri söyledi.

En kısa zamanda yerel medyanın ve  gazetecilerin sorunlarının çözüldüğü daha özgür ve tarafsız günlerin yakın gelecekte olacağını inandığını söyledi.

Ayrıca bu ziyaretleri için Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı,İletişim Başkanı Mustafa Tente  İnce Medya Grup Yönetim Kurlu Başkanı Necmi İnce'ye teşekkür etti.

Gelecek Parti Genel Merkezinde gerçekleşen bu ziyaret sonrasında İnce Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce başta  Ankara Temsilcisi usta kalem Gazeteci Mehmmet Çatkcı ve Bursa'nın meşhur Kamuoyu Araştırmacısı Deniz Üzülmez'e göstermiş oldukları ilgi,alakadan ve misafirberverlikten dolayı çok teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19