Öne Çıkanlar banyo Elazığ aşı sigorta İmar

FULLMARKT'ta 30 Mart için geri sayım başladı

Daha önceki kampanyalarda talep patlaması yaşayan mağazanın, 30 Mart Cumartesi günü de yoğun bir kalabaşığa ev sahipliği yapması bekleniyor. Önceki kampanyalarda yaşadıkları yoğunluğu anlatan mağaza müdürü Samet Yurtçul, "Beklentimizden memnunuz. Bursa halkı bizi bu açılışta yalnız bırakmadı. Bizde fiyatlarda elimizden geleni yaptık.

Bursa’nın en iddialı firmasıyız. Yoğunluk çok fazla olmasından dolayı müşterilerimizi kısım kısım içeriye alıyoruz. Stok konusunda sıkıntımız yok. Herkese yetecek kadar ürünümüz var” şeklinde konuştu.

FULLMARKT Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Er, “Yaşanan yoğunluktan çok memnunuz. 8 saattir bu kalabalık burada. Yağmur ve lodosa rağmen insanlarımız bekliyor. Gelen insanlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
FULLMARKT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.