Öne Çıkanlar ASKER Gürsu anayasa Taş konut

EVLERİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN; TEPE HOME İLE YAŞAM ALANLARINIZI YENİLEYİN

Hem bütçeme uygun olsun hem de yaşam alanıma renk katıyım diyenler, farklılık yaratmanın en önemli unsurlarından olan aksesuar seçimlerinde nelere dikkat edilmeli? Tepe Home sizler için doğru aksesuar kullanımı ile evinizin dekorunu yenilemenin yollarını anlatıyor.

1-DUVAR DEKORASYONU:

En çok tercih edilen duvar aksesuarlarından birinin ayna olduğu söylenebilir. Aynalar, odaları daha geniş ve aydınlık gösterirken, dekoratif bir unsura dönüşerek estetik bir dokunuş sağlar. Bir diğeri ise tablolardır. Duvarlarınızı; rengarenk, çiçek desenli tablolarla süsleyerek baharı evinize taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda şık ve modern panolar tercih ederek, duvarlarınıza estetik katabilirsiniz.

2- KIRLENTLER:

Koltuklarınızı, kendi zevkinize ve yazın canlı enerjisine uygun seçeceğiniz kırlentlerle dekore ederek evinizde konforlu şıklığı yakalayabilirsiniz. Kırlentlerde kullanılan renk ve desenlerin, mekânın genel dekorasyonuyla uyumlu olması önemlidir. Farklı desen ve dokulardaki kırlentler mekâna dokunsal bir zenginlik kazandırır.

3- HALILAR VE KİLİMLER:

Estetiğin görünmez kahramanları olan yer dekor ürünlerinin dekorasyonunuzda fark yaratma etkisine sahiptir. Halı ve kilimlerin odanın rengi ve tarzıyla uyumlu olması, mekânın bütünlüğünü sağlar. Kullanılan alanın ölçülerine, mobilyaların boyutuna uygun olması ve doğru şekilde konumlandırılması önemlidir.

4- DEKORATİF OBJELER:

Doğru seçilen dekoratif objeler, evlerinize hem estetik hem de kişilik katarak inanılmaz farklar yaratabilir. Mekâna, zamana, zevklerinize uygun objeler seçerek yaşadığınız alana göz alıcı etkiler katabilirsiniz.

Siz de yaşam alanlarınız kişiselleştirmek ve yenilemek isterseniz, özgün dekorasyon fikirleri için Tepe Home mağazalarına gidebilir ya da www.tepehome.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.