Öne Çıkanlar kont Turgut emlakçı şiddet çalıştay

Eminevim'in müşteri deneyimi yönetimine iki "A.C.E. Diamond Birincilik Ödülü"

Eminevim, tasarruf finansman sektöründeki müşteri deneyimi yönetimi ile 'A.C.E. Awards Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri'nde konut ve otomobil kategorilerinde iki 'Diamond' ödüle layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, Eminevim adına ödülleri Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Murat Hoşgör teslim aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hoşgör, 'Bugüne kadar yüz binlerce kişinin ev, araba ve işyeri sahibi olma hedeflerine ulaşmasını sağlarken, müşterilerimizin memnuniyetine her zaman öncelik verdik. Bundan sonra da iş süreçlerimizi geliştirirken en iyi deneyimi sunma anlayışıyla ilerleyecek ve sektörümüzün mutlu müşteriler ile büyümesini sürdüreceğiz.' ifadelerini kullandı.

Tüketiciler tarafından kusursuz müşteri deneyimi yaşatan markaların belirlendiği A.C.E Awards, Şikayetvar tarafından 7 yıldan bu yana düzenleniyor. Markaların gerçekleştirdiği memnuniyet yönetimi temel alınarak hazırlanan 'Müşteri Deneyim Endeksi Araştırması', markaların şikayet oranı, çözüm hızı, memnuniyet düzeyi, teşekkür oranı ve 'churn'den kaçınma oranı (markayı tercih etme oranı) başlıkları üzerinden yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.