Öne Çıkanlar kont Turgut emlakçı şiddet çalıştay

Cami Yapı Ekipmanları Fuarı Bursa'da Kapılarını Ziyaretçilere Açacak!

İslam aleminin ilk ibadethanesi olan mescitlerimizin ve camilerimizin son mimari akıllı cami teknolojiden faydalanması ve daha kaliteli ürünlerle donatılması için bu vazifeyi üstlenen Proaktif Fuarcılık Ltd.Şti. 25-28 Mart 2021 tarihlerinde Bursa  Merinos Fuar Alanında sektörü buluşturmak için hazırlıklarına devam ediyor.

  Diyanet İşleri Başkanlığı, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı, Mühendisler, İl ve İlçe Müftüleri, Belediye Başkanları, Hayırsever İş Adamları, Mimarlar, Cami Dernek Başkanları ve  Ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören, Mihrap,Ahşap, Minare, Mimber, Çini, Avize, Halı Altı Isıtma, Restorasyon, Alem, Kubbe, Halı, Akıllı Cami Teknolojileri, Anahtar Teslim Firmaların katılımlarıyla gerçekleşecek olan 10. Uluslararası Cami Yapı Ekipmanları Fuarı 25-28 MART 2021’de kapılarını ziyaretçilerine açacaktır.

Uluslararası bir platforma sahip olan Bursa Cami Yapı Ekipmanları Fuarı, bu sektörde düzenlenecek tek fuar niteliğindedir.

25-28 MART 2021 DE BURSA ATATÜRK KONGRE KÜLTÜR MERKEZİ MERİNOS FUAR ALANINDA DÜZENLENECEK SEKTÖRÜN LİDER FUARI’NA DAVETLİSİNİZ

Anahtar Kelimeler:
CamiFuarBursaMERİNOS
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.