Öne Çıkanlar müstakil TERMACİTY 178 teras kktc

BURSA'DA YENİDEN REFAH PARTİSİNDE ŞOK İSTİFA!

KAMUOYUNA DUYURU

Yeniden Refah Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı olarak 13.02.2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz kongremiz ile ilçemizde bulunan 131 mahallenin 52 mahalle başkanı ataması ile 40 başmüşahit atamasını gerçekleştirerek ilçemizde 8 üyesi bulunan partimizin üye sayısını 420’e ulaştırdık..
Mustafakemalpaşa’da hiç bir siyasi partinin bugüne kadar gerçekleştiremediği Ankara Genel Merkez Kongremize 8 otobüs 360 hemşehrimizin katılımını sağladık..

Bursa İl Başkanı Murat Kolancı bey tarafından 03.02.2023 tarihinde Bursa İl Başkanlığına davet edilerek davete icabet ettim görüşme sırasında Bursa Teşkilat Başkanı Ahmet Gök Bursa Hanım Kolları Sorumlusu (Atanan İlçe Başkanı) Seyfettin Bacık Ve Bilecik İl sorumlusunun bulunduğu makamında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katıldığı Bursa Almira Hotel’de düzenlenen İşadamları yemeğine katılım sağlayan İlçe eğitim başkanımız Şerif Aydın’ı yönetim kurulu üyeliği ve birim başkanlığına son vermemi talep ettiler, fakat Genel Başkanımızın katıldığı ve Genel Merkezimizin bilgisi dahilinde düzenlenen bu yemeğe katılım sağlayan birim başkanımı yönetimimden çıkarmayacağımı ve bu dava dışı istekler ile asla çalışmayacağımı İl Başkanına beyan etmeme rağmen çıkarmadığımdan dolayı dolaylı yollar ile görevimize son verdiğini beyan ettiler..

Mustafakemalpaşa delegeleri oylarıyla seçilmiş bir İlçe başkanı ve yönetimini kanaatimizce hukuka aykırı olduğunu düşündüğümüz yöntemlerle görevden el çektirilmeye çalışılmış, savunma hakkı verilmeksizin bir yaptırım uygulanmasından İlçe başkanlığı yönetimini ve delegelerimizin oyları yok sayılmasından rahatsız olarak Bursa Teşkilat Başkanı Ahmet Gök beye görevden alma nedeninizi gerekçeli karar ile tarafıma iletilmesini talep ettim, buna rağmen hukuk dışı eylemleri ile meşru bir şekilde geldiğimiz görevden, İlçe Başkanlığı yönetimine ve mahalle başkanları yönetimimize müdahalede bulunarak çalışmalarımız sabote edilmesi bizleri üzmüştür.

Konuyu Genel Merkez Teşkilat Başkanı Naim Öztürk beye iletmemize rağmen yapılan bu adaletsizliğe hiç bir müdahale de bulunulmamış ve tarafımıza adalet sağlanmamıştır,
İlçemizde bizlere güvenerek partimizin tanıtımında yaptığım paylaşımda adalet, yönetimde adalet sözlerine istinaden söylenenlerle yapılanların birbirine uymadığını ve bu zihniyetteki teşkilat mensubu dava adamlarının bu tutumuna anlam verememiş bulunmakla birlikte 80 günlük sabırlı bekleyişimiz sonunda partimizde resmî İlçe Başkanlığı görevimizi yapamaz duruma getiren bu adaletsizlik delegelerimizi de derinden üzmüştür..

Henüz bir seçime girmeyen bir partinin içinde bulunan bu adaletsiz sistemin ülke yönetimine de bir katkı sağlayamayacağı gerçeğini üzülerek bizlere güvenen siz değerli hemşehrilerimizin bilmesi gerekmektedir.

Adaletsizlik yaptığına ve hukukun şeffaflığına uymadığını düşündüğümüz şahısların bir de milletvekili olarak Bursa’dan aday çıkmaları bir o kadar manidardır, gereğini siz değerli halkımızın teveccühlerine bırakıyoruz."dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.