banner18
Öne Çıkanlar ORTABAĞLAR manşetx necmiince koronavirüs Yapı

BTSO MESYEB’den 90 Bin Belgelendirme ile zirvede

Bursa iş dünyasına yönelik üretim, sanayi, istihdam ve ihracat odaklı projeleriyle Türkiye’ye rol model olan BTSO’nun Bursa’ya kazandırdığı MESYEBbelgelendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 104 meslek dalında mesleki yeterlilik sınavı düzenleme ve belgelendirme yetkisine sahip olan BTSO MESYEB, kurulduğu 2016 yılından bugüne yaptığı başarılı çalışmalarla on binlerce kişinin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmelerinde öncü bir rol üstlendi. BTSO MESYEB 2022 yılının ilk 8 ayında otomotiv, metal, maden, inşaat, enerji, tekstil, asansör, kimya-plastik, lojistik, elektrik-elektronik ve kişisel hizmetler sektörlerinde yaklaşık 7 bin 500 çalışanı belgelendirdi.

BTSO MESYEB 54 ŞEHİRDE 

Türkiye’nin dört bir yanında mesleki yeterlilik sınavı gerçekleştiren BTSO MESYEB şimdiye kadar 54 şehirde mesleki yeterlilik sınavı yaptı. 3 bin 500 metrekare kapalı alanda hizmet veren BTSO MESYEB; 10 sektör, 104 meslekte, alanında uzman 120 sınav yapıcı ile hizmet veriyor. 

6 YILDA 90 BİN BELGELENDİRME

BTSO MESYEB; 2016 yılından bugüne kadar asansör, elektrik-elektronik, enerji, inşaat, kaynak, kişisel hizmetler, lojistik, metal, otomotiv, kimya-plastik, tekstil ve maden sektöründe çalışanlara yönelik mesleki yeterlilik sınav ve belgelendirme hizmeti verdi. Merkez son 6 yılda yaklaşık 90 bin çalışanı belgelendirdi.

BTSO MESYEB’in çalışmaları ve hizmet verdiği alanlara ilişkin detaylı bilgilere btsomesyeb.com.tr internet sitesinden de ulaşılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19