banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Bursa

Bilinmeyen şiirler gün yüzüne çıkıyor

Anadolunun ve dünyanın değişik yerlerine savrulmuş,sesini kalemini duyuramayan siir yüreklere müthiş bir imkan sunan radyo programcısı ve yorumcu Melon ve ekibi, şiir ve edebiyat alanında farklı bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor.

Daha önce hiç bir basılı ve görsel yayında yer almamış, şiire, edebiyata gönül vermiş ancak,sesini kimseye duyuramamış şairlerin sesi olmak, ve bu bağlamda,şiire ve edebiyata destek vermek hedefi olan, Radyo Programcısı ve Yorumcu Melon, gerek sosyal medya platformunda, gerekse Youtube Melon Saatler Kanalında yaptığı duyurular, Melon Saatler Antoloji 1 Şiir kitabında yer almak isteyen yüzlerce şairin, onlarca şiir başvurusuyla sonuçlandı.

Şaire verdiği önem,  farklı ve etkileyici yorumuyla şiire kattığı değerle adından söz ettiren Melon, halihazırda hazırlık aşaması tamamlanmak üzere olan ve takriben Temmuz ayı sonlarına doğru basımı geŕçekleşmiş olması hedeflenen kitapda bir ilke daha imza atarak,  Melon Saatler 1 Antoloji Kitabı'nda yer alacak olan  her şairin beş adet şiirini,  QR kodu ile seslendirerek, video klip  olarak Youtube kanalında yayınlayacak. Bu özel kod sayesinde, kitabın okuyucusu, dilerse okuduğu şiiri, cep telefonu aracılığıyla, youtube kanalında, Melon'un yorumuyla video klip olarak izleyebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevval Yazgan 3 yıl önce

Güzelliklerin azaldığı şu günlerde böyle harika etkinlik ve projelere ihtiyacımız vardı...tebrik ederim

banner19