banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent BEKLEYİN

TKYD’NİN İKİNCİ ÇEYREK ÇEVRİM İÇİ EĞİTİM PROGRAMI AÇIKLANDI

Kurumsal yönetim anlayışının Türkiye’de tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), salgın sürecinde çevrim içi olarak sürdüğü eğitimlerine devam ediyor. 2021 yılı ikinci çeyrek takvimini açıklayan TKYD, bu eğitimler aracılığıyla mevcut ve gelecek nesil liderlerin kurumsal yönetimde yetkinleşmesine de katkı bulunuyor.  

TKYD’nin ikinci çeyrek eğitimlerinde, nesiller arası geçişten halka açık olmayan şirketlerdeki kurumsal yönetim uygulamalarına uzanan kapsamlı içerikler sunulacak. Bu eğitimlerin bir kısmı TKYD tarafından hazırlanırken bir kısmı ise TKYD’nin iş birliği içinde olduğu çeşitli kurum ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte düzenlenecek. 

Şirketlerin ihtiyacına yönelik eğitimler de sürüyor

TKYD ayrıca, kurumların ihtiyacına yönelik hazırladığı şirket eğitimlerine de devam ediyor. Yönetim kurulu üyeliğine yönelik eğitimlerden kurumsal yönetim mevzuatlarına, genel kurul süreçlerinden raporlamaya uzanan içerikler, şirketlerin kurumsal yönetim süreçlerine geçişini hızlandırıyor. Bu kapsamda aile anayasası, veraset yönetimi, yönetim kadrolarının yapılandırılması gibi konuları içeren özel eğitimler de yapılıyor. 

TKYD 2021 Yılı İkinci Çeyrek Çevrim İçi Eğitim Takvimi 

Nisan 2021:

  • Kurumsal Yönetim Bakış Açısıyla Uyum Programı  (TEİD iş birliğinde) (Yarım gün)

  • Nesiller Arası Geçişte Yönetim Kurulunun Rolü (TAİDER iş birliğinde) (Yarım gün)

Mayıs 2021:

  • Kurumsal Yönetim ve İç Mevzuat Oluşturma (Yarım gün)

  • Yönetim Kurullarının Etkin Çalışmasında Komitelerin Önemi (Yarım gün)

Haziran 2021:

  • Sürdürülebilirlik İçin Kurumsal Yönetim (IFC iş birliğinde) (Yarım gün)

  • Halka Açık Olmayan Şirketlerde Kurumsal Yönetim Uygulamaları (İki yarım gün)

Anahtar Kelimeler:
TKYD
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19