Öne Çıkanlar işsizlik çalıştay teşvik Özdilek TÜRSAB

TOKİ'den son dakika konut fırsatı!

TOKİ, Kırıkkale'de inşaatı devam eden projesinde 2+1 ve 3+1 ev sahibi olmak isteyenler için başvuru süreci başladı. TOKi Kırıkkale konut projesinde 2+1 evlerin aylık taksitleri 546 TL'den başlarken, 3+1 evlerin aylık taksit tutarları ise 748 TL'den başlıyor. Kırıkkale TOKİ konutları başvuru süreci 30 Kasım 31 Aralık tarihleri arasında sürecek. Emlak Pencerem / TOKİ Haberleri  - 30 Kasım 2020 - İstanbul Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yurt genelinde 81 ilin tamamında hayata geçirdiği dev sosyal konut projeleri ile vatandaşı kira öder gibi ev sahibi yapmaya devam ediyor.Bu çerçevede satışa sunulan yeni evler için TOKİ, ev sahibi olmak isteyen herkese cazip fırsatlar sunuyor. İdare tarafından Kırıkkale'de 2+1 ve 3+1 evlerden oluşan 416 adet konut uygun fiyat ve şartlarda satışa sunuldu.

ORTA VE DAR GELİRLİ AİLELERE ÖZEL

Yıllardır ev hayali kuran, son yıllarını ikametgah olarak Kırıkkale'de geçirmiş ve 18 ytaşını doldurmuş olan tüm vatandaşların başvuru yapabileceği TOKİ evleri için başvuru süreci 31 Aralık 2020'de son bulacak. Her türlü sosyal donatıya sahip olan TOKİ evleri, az katlı ve modern mimari yapısıyla, yöresel mimari tasarımıyla dikkat çekiyor.

Kira öder gibi, ucuz ev sahibi olmak isteyenler için TOKİ fırsatları bitmiyor. 2+1 VE 3+1 toplam 416 daire seçeneği bulunan Kırıkkale TOKİ konutlarında başvurular alınmaya başlandı. 180 aya kadar vade seçeneği ile yeni bir ev sahibi olmak isteyen dar ve orta gelirli aileler hemen başvurularını yapabilirler. TOKİ Kırıkkale'de satışa sunulan evlerin en ucuzu 129 Bin TL ile 2+1 evler olurken, en pahalı evlerin satış fiyatı ise 221 Bin TL arasında 3+1 evler olarak listede yer alıyor.  
 

Anahtar Kelimeler:
TokiFırsatOnut
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.