banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Nasır Yıldız

İstanbul'da 3 projede 0.99 vade farkı kampanyası başladı

Emlak Konut GYO, İstanbul'da dev konut kampanyası başlattı. Satış ofislerinin telefonlarını kilitleyen Emlak Konut kampanyasına ilgi büyük. Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Emlak Konut Vadi Evleri, Emlak Konut KÖY, Emlak Konut Bizim Evler projelerinde kaçırılmayacak fırsat kampanyasının ayrıntıları belli oldu. İşte 2021yılı konut kampanyası ile Emlak Konut tarafından kampanyalı satışa dair bilgiler. Emlak Pencerem / Emlak Haberleri Merkezi - 31 Mart 2021 - İstanbul Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Megaşehir İstanbul'da 3 farklı projesinde önemli, bir kampanyanın startını verdi. Ev alacaklar için 0.99 vade farkı fırsatı sunulan 3 farklı Emlak Konut projesinde 120 aya varan vadelerde  yeni bir ev sahibi olabileceksiniz. 2021 yılında yeni bir ev almak için banka banka kredi almak isteyenlere cazip fırsat sunan Emlak Konut projeleri kampanyaya girdi! EmlakPencerem.com ekibi Emlak Konut tarafından başlatılan ve 3 farklı İstanbul projesinde uygulanacak konut satış kampanyasını sizler için derledi. 

Son günlerde Tv reklamlarında sıkça rastladığımız konut kampanyası ile alakalı bilgiler netleşti. Emlak Konut GYO, İstanbul'da 3 farklı projesinde ev sahibi olmak isteyenlere özel bir konut satış kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde İstanbul'un önemli 3 projesi, Emlak Konut Vadi Evleri, Emlak Konut KÖY projesi ve Emlak Konut Bizim Mahalle konut projesinde 120 ay taksitlerle, 099 vade farkı fırsatı konut alıcılarına sunuldu. Emlak Konut Bizim Evler, Emlak Konut KÖY Zekeriyaköy ve Emlak Konut Vadi Evleri gibi 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 gibi konut seçenekleri, daire ve villa alternatifleri bulunan dev projelerde satış başvuruları başlamış durumda. Emlak Konut GYO güvencesiyle, 120 ay vade seçeneği, 0.99 vade farkı imkanı sunulan projeler hakkında daha fazla bilgiler gelmeye devam ediyor. Haberin 

 

Anahtar Kelimeler:
İstanbulEvKonutProje
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19