banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Bursa

Ev sahibi olmak isteyenlere kötü haber!

Türkiye'de son zamanlarda ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi çekmek için kamu bankaları başta olmak üzere özel bankalara yöneldi.

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI ORTAYA ÇIKTI

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? sorusunun cevabını araştıran ev sahibi olmak isteyenler için kamupersoneli.net olarak konut kredisi veren bankaların faiz oranlarını sizler için derledik.

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Ev sahibi olmak isteyenler başta Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı ne kadar? sorusunun cevabını araştırırken diğer bankaların da konut kredisi faiz oranlarını yakından takip ediyor.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Ev sahibi olmak isteyenleri son zamanlarda üzen karar Merkez Bankası faiz kararı açıklamasının ardından geldi. Bankalar Merkez Bankası faiz kararı açıklaması sonrasında konut kredisi faiz oranlarını arttırdı.

Bankalar tarafından verilen konut kredisi faiz oranları şöyle:

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı: 1,29,

VakıfBank konut kredisi faiz oranı:  1,29

İş Bankası konut kredisi faiz oranı:  1,40,

İNG Bank konut kredisi faiz oranı:  1,24

Deniz Bank konut kredisi faiz oranı:  1,34

QNB konut kredisi faiz oranı:  1,31

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19