banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa ipotek ev seramik

Ev almak isteyenlere kötü haber!

Konut kredisi faiz oranlarında yaşanan yükseliş tüm hızı ile devam ederken hem sıfır hem de ikinci el konut kredisi faizleri yükseldi. 

EN UYGUN İKİNCİ EL KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI YÜKSELDİ! 

Bankalar tarafından yapılan güncelleme sonrasında konut kredisi faiz oranlarında ne yazık ki büyük bir hızla yükseliş yaşandı. Pandemi döneminde sıfır konut kredisi yüzde 0.64 seviyesine, ikinci el konut kredisi paketinde ise yüzde 0.74 seviyesine kadar çekilmişti. Ancak Ağustos ayında başlayan faizlerdeki yükseliş Kasım ayında tepe noktasına ulaştı ve konut kredisi faiz oranı ikinci el konut kredisi paketinde yüzde 1.25 seviyesine ulaştı.  En düşük konut kredisi faiz oranı ikinci elde yüzde 1.19 olarak uygulanıyordu. Ancak Vakıf Katılım Bankası tarafından yapılan güncelleme sonrasında bu oran yüzde 1.19 seviyesinden yüzde 1.25 seviyesine yükselmiş oldu. 

SIFIR KONUTLARDA EN UYGUN KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE 0.99 OLDU

Sıfır konut kredisi paketinde ise en uygun oran Halkbank, Vakfıbank ve Ziraat Bankası tarafından yüzde 0.99 faiz oranı ile veriliyor. Özel bankalarda ise ne yazık ki bu oran yüzde 1.28 rakamı ile ICBC Bank hesaplı evim konut kredisi paketinde veriliyor. 

 

Anahtar Kelimeler:
KonutEvFaiz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19