banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa ipotek seramik ev

BABACAN HOLDİNG 2019’DA HEDEF BÜYÜTTÜ

LOJİSTİK SEKTÖRÜNDEKİ YATIRIMLARINI HIZLANDIRACAK

Arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış ve pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama ve yönetim alanları ile enerji, turizm ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding, 2019 yatırımlarında hedef büyüttü.

Maliye ve Hazine Bakanlığı Özelleştirme İdaresi’nden, Beylikdüzü Kavaklı sahilinde denize sıfır konumda, 60 bin metrekare büyüklüğündeki bir arazi satın alan holding, bölgede bir sahil kasabası inşa edecek. 450 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek proje ile; içerisinde yeme – içme alanları, otel, yaşlılar için sosyal donatılar, bakımevi gibi detayların yer alacağı sahil kasabası konseptini sektöre kazandıracak.

Babacan Lojistik markasıyla lojistik sektöründeki yatırımlarını hızlandıran holding, 120 milyon TL’lik yatırımla, Kuzey Marmara Otoyolu’nun yeni açılan Mahmutbey – Çatalca güzergâhında bulunan 42 bin metrekarelik arazi üzerinde lojistik depolama binası inşa edecek.

İbrahim Babacan:

“Yatırımda dev adımlar atıyoruz”

Babacan Holding olarak gayrimenkul ve lojistik sektörlerindeki projelerle, holding yatırımlarında vites büyüttüklerini açıklayan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan,

“2019 yılını yatırım dönemi olarak tanımlamıştık. Bu yönde dev adımlar atıyoruz. Gayrimenkulden edindiğimiz deneyimle sektöre alternatif bir konsept kazandıracağız. Lojistikteki yeni yatırımımızla da bu alandaki adımlarımızı hızlandıracağız. Yatırımlarda büyük hamleler bizi bekliyor” dedi.

İbrahim Babacan:

“Gayrimenkule sahil kasabası konsepti kazandıracağız”

Beylikdüzü’nde inşa edecekleri yeni proje aracılığıyla gayrimenkul ve inşaat sektörüne sahil kasabası konsepti sunacaklarını vurgulayan Babacan, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

1“Beylikdüzü Kavaklı sahilinde denize sıfır konumda yer alan, 60.000 metrekare büyüklüğündeki araziyi, Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi’nden satın aldık. Bölgede Babacan Yapı markası altında bir sahil kasabası inşa edeceğiz. 450 milyon TL’lik yatırımla hayata geçireceğimiz proje ile; içerisinde 150 civarında konut, yeme – içme alanları, otel, yaşlılar için sosyal donatılar, bakımevi gibi detayların yer alacağı bir sahil kasabası konseptini sektöre kazandıracağız. Yatay mimari konseptine uygun, Türk örf ve adetlerini içinde barındıran tatil köyü modelinde tasarladığımız projemiz, doğanın ve denizin tüm güzelliklerini sunacağımız çok farklı bir kompleks yapı olacak.”

İbrahim Babacan:

“Kuzey Marmara Otoyolu güzergâhına 120 milyon TL’lik lojistik yatırımı”

2019’da lojistik sektörüne yönelik yatırımlara hız kazandıracaklarını ifade eden Babacan,

“Yeni faaliyete geçen İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi ulaşım noktalarıyla İstanbul’un çeperleri her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Kuzey Marmara Otoyolu’nun yeni açılan Mahmutbey – Çatalca güzergâhında yer alan bölge, orta vadede İstanbul’un yeni sanayi merkezi olacak.Babacan Holding olarak, bölgede 42 bin metrekarelik arazide, toplam 120 milyon TL’lik yatırımla lojistik depolama merkezi kuracağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19