Öne Çıkanlar Aile Doştaş Ahır Evlerde Sonbahara Hazırlık Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyamıza 20 bin 147 başvuru yapıldı

8 bin konut yıl sonuna kadar teslim

urum, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan depreminin ardından vatandaşların konutlara bir an önce kavuşması için çalıştıklarını dile getirdi. Konutların ilk bölümünün 8 ayda tamamlandığını bildiren Kurum, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Biten konutlarımızı da hak sahibi vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Hayırlı olsun. Elazığlı kardeşlerimizin yaralarını, devletimizin tüm imkanlarını seferber ederek sarıyoruz. Kış gelmeden hemşehrilerimizi sıcak yuvalarına kavuşturmak için gayretle çalışıyoruz. Yıl sonuna kadar 8 bin, 1 yıl içinde de kalan 10 bin konutu vatandaşlarımıza teslim edeceğiz.”

Vatandaşların, sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla huzur bulup depreme dayanıklı konutlarında güvenle yaşayacağı yeni Elazığ’ı hep birlikte inşa edeceklerini vurgulayan Kurum, “Elazığlı kardeşlerimizin, yeni yuvalarında mutluluk ve huzur içinde oturmalarını diliyorum” sözlerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.