Öne Çıkanlar ASKER Gürsu Taş anayasa Çelik ev üretimi arttı

Taç Cordelia Glow ile Aşkını TAÇ’landır!

Yılın en romantik günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiğine hediye arayışında olanlar, en ideal hediyeyi Taç’ta buluyor. Aşkın rengi kırmızı kalp desenleriyle tasarlanan Cordelia Glow Nevresim Takımı, göz alıcı bir görünüm sunarken aynı zamanda aşk dolu bir hediye alternatifi de sağlıyor.

Çift kişilik Taç Cordelia Glow Nevresim Takımı, %100 pamuk yapısıyla rahat bir uyku ortamı sunarken, deseniyle yaşam alanlarına romantik bir hava katıyor. Özel baskı teknolojisi sayesinde gündüzleri gün ışığını toplayarak, geceleri ise topladığı ışığı yansıtıyor.

Taç’ın Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan glow nevresim takımını görmek ve evinize sevginin sıcaklığını taşımak için TAÇ mağazalarını ve www.tac.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.