Öne Çıkanlar MALZEME ruam işyeri Alüminyum süpürgelikler ile mekanlar işlevsel ve şık bir görünüme kavuşuyor efsane fırsat 14 bin lirası olan arsa sahibi oluyor… Duyan o ile akın ediyor

KUŞ GİBİ HAFİF UYKU İÇİN  ARMİS’TEN PERLA KOLEKSİYONU

Perla Yatak, pocket yay sistemi ve kuş tüyü sünger sistemiyle omurgayı desteklerken kullanılan özel örgü kumaşın kadifemsi dokusuyla hayal edilen kesintisiz uyku keyfini veriyor. Uyku sırasında omurgayı doğru bir pozisyonda tutmak amacıyla ortaya çıkan en üstün ürün olarak dikkat çeken pocket yay sistemi, yaylanma ve esneklik hissiyle oluşan mükemmel konforuyla, eşsiz bir uyku vaat ediyor. Çift taraf kullanım avantajı sunan Perla Yatak, özel örgü kumaşı, kendine özgü kapitonesi ve çift taraflı yapısı ile yatak odalarınızda fark yaratıyor.

Yumuşak sandık açma kollarıyla ergonomik kullanım sağlayan, emniyet kilitli Perla Baza, zararlı kimyasallar içermeyen E1 kalite ahşaptan ve elektrostatik boyalı çelik konstrüksiyon malzemeden üretiliyor. Perla Baza, geniş iç hacmi, kolay zemin temizliğine olanak sağlayan özel üretim ayaklar ve farklı renk seçenekleriyle üretiliyor. Perla Baza’nın dış kaplamasında kullanılan kumaş ile aynı kumaştan yapılan Perla Yatak Başı ise şık ahşap kenarları ve düğmeler ile bezenmiş  kapitone kaplamasındaki ince işçilikle yatak odalarına farklı bir tarz katıyor.

Armis ürün yelpazesinde yatak, baza, yatak başlıklarının yanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık, alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubu da yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.