Öne Çıkanlar ÇELİKLER Tarım NEZİR EMEKLİ Kadınlara konut satışında lider il Balıkesir oldu

IKEA’DAN EVE DÖNÜŞÜ RENKLENDİREN YENİLİKLER!

Evde yeniliğin tam zamanı!

Ufak dokunuşlar yaparak evinin havasını değiştirmek isteyenlerin adresi bu yıl da IKEA olacak. ‘Evinizin her şeyi’ IKEA, her zevke uygun, kaliteli ve güzel tasarımlı ürünleriyle şehre dönüşü keyifli hale getirirken, evlerdeki ihtiyaçlar için de cazip seçenekler sunuyor.

İyi tasarımı ve konforuyla dikkat çeken kanape ve koltuklardan işlevsel mutfak mobilyalarına, rengarenk dekorasyon ürünlerinden mutfakta elden düşmeyecek yardımcılara, uyku keyfini ikiye katlayacak nevresimlerden çocuk ürünlerine ve aydınlatma seçeneklerine kadar en yeni IKEA ürünleri, mağazalar ve internet sitesinde sizi bekliyor.

IKEA’dan hediye çeki fırsatı!

IKEA, şehre dönüş yapanları sevindirecek bir kampanya da düzenliyor. IKEA, 13 Eylül - 13 Ekim tarihleri arasında, IKEA Aile Kart ile yapılan aydınlatmadan tekstile, dekorasyondan züccaciyeye kadar her 100 TL’lik ev aksesuarı alışverişinde, tüm alışverişlerde geçerli 20 TL’lik IKEA hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.