banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Bursa

EVİNİZ İÇİN İLHAM VEREN FİKİRLER KOÇTAŞ ‘YAŞAYAN EVLER’ DERGİSİ YENİ SAYISINDA!

Yaşam alanlarını geliştirmek ve güzelleştirmek için ilham veren Koçtaş’ın Yaşayan Evler Dergisi’nin yeni sayısı dijital platformda okuyucularla buluştu. Modern, klasik ve country stillerde yüzlerce ürün ile ev dekorasyonuna dair pek çok güzel fikir önerisinin yer aldığı dergiyi inceleyenler; yaşam alanlarına kolaylıkla yenilik katabilir ve aradıkları çözüm önerilerine ulaşabilir.

Salondan banyoya kadar yaşam alanlarının her ihtiyacına uygun çözümler

Evlerini sıfırdan dekore etmek ya da küçük dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak isteyenler için ihtiyaç duyacakları tüm ürünlerin yanı sıra farklı fikirler ve dekorasyon aşamasını kolaylaştıracak birçok öneri Yaşayan Evler dergisinde yer alıyor.

Salonlar için farklı kombinler, yatak odaları için ufak yenileme fikirleri, mutfaklar için farklı alan çözümleri ve banyolar için tadilat gerektiren veya tadilata ihtiyaç duyulmadan hemen hayata geçirilebilecek öneriler dergide okurlarla buluşuyor. Ayrıca dergide yer alan videolar ve bloglarla daha detaylı bilgilere de ulaşmak mümkün.

Yatak odalarının yanı sıra genç, çocuk ve bebek odalarına yönelik farklı ve yaratıcı çözümlere de Koçtaş Yaşayan Evler Dergisi’nden ulaşılabiliyor. Çocuk odalarının yeni trendi olan Montessori dekorasyona uygun mobilyalar ile farklı boyutlarda kullanılabilen yatak ya da oyun alanı olarak dönüştürülebilen mobilyalar ile hem keyifli hem de tasarruflu bir alan oluşturulabiliyor.

Yaşayan Evler BLOG: Aradığınız ilham, her zaman elinizin altında

Dergide yer alan; “Geometrik Boya Nasıl Yapılır?”, “Parke Rengi Seçilirken Nelere Dikkat Etmeli?” ve “Doğru Aydınlatma Nasıl Seçilir?” gibi başlıkların tamamına ve çok daha fazla yaşam alanı fikrine yılın her zamanı Yaşayan Evler BLOG’dan ulaşılabilir.

Koçtaş, ilham veren önerileri, mağazalardan veya dijital platformlardan ulaşılan 100 bine yakın ürün ve avantajlı nakliye-montaj hizmetleriyle hayatı kolaylaştırmayı sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
DekorazyonEvşıklıkDizayn
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19