banner18
Öne Çıkanlar ORTABAĞLAR manşetx necmiince koronavirüs Yapı

DÜNYA STANDARTLAR GÜNÜ'NDE KİLİM UYARIYOR; SAĞLIĞINIZ İÇİN STANDARTLARI UYGULAYAN MARKALARI TERCİH EDİN

Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (European Foundation for Quality Management) tarafından geliştirilen ve EFQM Mükemmellik Modeli ile tüm iş süreçlerini yürüten Kilim Mobilya, 14 Ekim Dünya Standartlar Günü öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Marka, güvenli alışveriş için standartlara uygun markaların tercih edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

 

Kayseri’de 4 üretim merkezi bulunan, Türkiye’de 170, yurt dışında ise 31 mağazası ile hizmet veren Kilim Mobilya, 44 ülkeye ise ihracat yapıyor. Aynı zamanda Türkiye’nin ikinci büyük mobilya ihracatçısı durumunda bulunan Kilim Mobilya, başarısını iş modeline ve standartlara uygun çalışma ve üretim biçimine borçlu. Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, yönetim sistemi belgelerinin yanı sıra 20 tane de TSE ürün yönetim sistemi belgesine sahip olduklarını söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19