Öne Çıkanlar çalıştay işsizlik teşvik Özdilek AKILLI EV

DUBAİ'YE TÜRK MOBİLYASI

Her proje için butik ve özgün üretim yapabilme kabiliyetine sahip Hotelya, yurt dışındaki başarılı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her türlü hareketli ve sabit mobilya üretimi konusunda sınır tanımayan Hotelya, şimdi de Dubai’de yepyeni bir projeye hayat verdi. Dubai’nin en önemli otellerinden biri olan Jebel Ali Hotel için üretim yapan firma, son dönemin mobilya trendlerini JA Beach Hotel’de sergiledi.

 

Taşın, ahşabın, metalin ayrı ayrı ve bir arada kullanılmasından oluşan birbirinden özgün ve şık mobilyalarla, 235 farklı oda ve süite sahip olan otelin benzersiz dekorasyonu Hotelya’nın ellerinde hayat buldu. 4 ay gibi kısa bir sürede üretilip teslim edilen bin 541 parça mobilya, sadeliği ve konforu, sunduğu sıcak, rahat ve dinlendirici ortamı ile diğer projelerden farklılaşıyor.

Anahtar Kelimeler:
MobilyaTürkiyeDubaiEşya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.