Öne Çıkanlar işsizlik çalıştay teşvik Özdilek TÜRSAB

Doğtaş İmzalı Marissa Koltuk

Marissa Koltuk Takımı, modern çizgisi ve göz dolduran tok yapısıyla yaşam alanlarında dinamik bir atmosfer yaratıyor. 3’lü koltuk, 2’li koltuk ve berjerden oluşan spor-şık Marissa koltuk takımının üst düzey konforlu oturumu, uzanma ve yatak imkanı sunan relax mekanizma ile bir üst seviyeye çıkıyor.

Keten ve nubuk kumaş alternatiflerini, içerisinde zengin renk çeşitliliği barındıran desen kumaşlarıyla tamamlayan Marissa koltuk takımının krom füme renkli, yüksek, metal ayakları kullanım kolaylığı sağlarken, farklı tarz mobilya ile kolay kombinasyon imkanı sunuyor.

Doğtaş, EvindeGör uygulamasının da aktive olduğu  www.dogtas.com   sitesi üzerinden sağladığı online alışveriş imkanıyla ve mağazalarıyla tarz ve uyumun aşkını evlerinize taşımaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
DoştaşKoltuk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.