banner18
Öne Çıkanlar necmiince ORTABAĞLAR manşetx koronavirüs Yapı

Cersaie'de Seramiksan'a Yoğun İlgi

Seramiğin dünya başkenti Bologna’da gerçekleşen Cersaie’ye bu yıl 11.kez katılan Seramiksan, banyo, mutfak, tüm yaşam alanları ve kamusal alanlar için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yeni ürün çeşitleri ve vitrifiye ürünlerini sektör profesyonellerine ve ziyaretçilere sunuyor.

Seramiksan’ın büyük titizlikle yürüttüğü AR GE çalışmaları sonucunda Cersaie’ye özel olarak oluşturduğu yeni koleksiyonunda yer alan ’Urban’’, ‘’Terazzo’’‘’Rusty’’‘’Rock’’‘’History’’, ‘’Paint’’ serileri ve 7 farklı renk seçeneği sunan Aura Tezgah üstü LavaboSerisi ziyaretçiler tarafından tam not alıyor.

Seramiksan’ın 2018 koleksiyonunda yer alan, Türkiye’de ilk kez dış mekanlarda kullanım için özel olarak ürettiği, Outdoor Koleksiyonu da fuarda dikkat çekiyor. Büyük beğeni toplayan 120 x 120, 40 x 120 ebatlarında ve 20 mm kalınlığında üretilen seri,fonksiyonelliği ve colored body (renkli gövde) üretilmesiyle standartları yükseltiyor.

Sektörün köklü ve yenilikçi markası Seramiksan, 24 - 28 Eylül tarihlerinde hall 18/ B56 - C53 standında ziyaretçilerle buluşmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19