banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa seramik ipotek ev

​AJDA PEKKAN’IN KOLTUK TAKIMI SATIŞ REKORU KIRDI

Yeni neslin tercihi Ergül Mobilya bomba gibi bir kampanyaya imza attı. Mobilya tasarımlarıyla fark yaratan, sıra dışı işlere imza atan mobilya sektörünün yeni yıldızı Ergül Mobilya, sıra dışı kişiliğiyle gönüllere taht kurmuş süperstar Ajda Pekkan ile muhteşem bir reklam filmine imza attı. Ses getiren reklam filmleriyle öne çıkan Ergül Mobilya, Süperstar Ajda Pekkan’ın boy gösterdiği reklam filmiyle yine, dikkatleri üzerine çekti. Çok zaman geçmeden reklam filminin geri dönüşlerini alan Ergül Mobilya, reklamda kullanılan oturma takımı ile satış rekoru kırdı. Reklamın ekranlarda dönmeye başladığı hafta sonu, mağazalara akın eden müşteriler reklamdaki koltuk takımını sordu.

Reklam filminde kullanılan Mars Koltuk Takımı; özenle düşünülmüş detaylarıyla salonunuza yeni neslin modern duruşunu getiriyor. Yatak olma özelliği, temizliği kolaylaştıran yüksek ayaklı yapısı, tasarımda fark yaratan özel estetik dokunuşları, benzersiz konforla birleştiren Mars Koltuk Takımı; yaşam alanlarınızdaki yerini almayı bekliyor. Üründe kullanılan chester dikiş ve düğme uygulaması, gold rengi kol aksesuarı ile pileli kumaş uygulaması ve vigo kumaş serisi ürünü vazgeçilmez kılacak diğer özellikler arasında. Sınırsız kalite ve sonsuz konfor anlayışıyla dizayn edilen Mars Koltuk Takımı, evinizde eşsiz bir deneyim yaşamaya davet ediyor..

Anahtar Kelimeler:
MobilyaAjda Pekkan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19