Sultanbeyli'de yeni proje!

Gündem

EON Meydan projesinde yüzde 20 peşinat verip kalan kısım için 12. ve 24. aylarda yapılacak yüzde 20'lik 2 ara ödeme ile kalan kısım için 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Ayrıca yüzde 10 indirim de alıcısına sağlanıyor.

Editörün Yorumu

Sultanbeyli'de yeni proje!

EON İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası'nın gelişen bölgesi Sultanbeyli'de inşa edilmekte olan projenin adı EON Meydan oldu. EON Meydan projesi 10 bin metrekare alan üzerine 4 blok halinde yükseliyor. 220 konut 57 ticari alandan oluşacak olan EON Meydan projesi ticari alanları ile oluşturacağı açık çarşı alanları ile dikkat çekiyor. 40 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişiklik gösteren büyüklüklerde tasarlanan ticari alanlar konut alıcılarının ihtiyaçlarının karşılayabilecek nitelikte alışveriş alanları ile hareketlendirilecek. 220 konutta 220 aileyi ev sahibi yapacak olan EON Meydan projesi içerisinde 2+1 ve 3+1 daire seçeneği barındırıyor. EON Meydan projesinde yer alacak 2+1 daireler net 65 metrekare ile net 75 metrekare arasında, 3+1 daireler ise net 100 metrekare ile net 110 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde tasarlandı.

Sultanbeyli Gişeleri'nin hemen karşısında konumlanan EON Meydan projesi Hasanpaşa Metrosu'na 70 metre mesafede konumlanıyor. Atlas AVM'ye yakın konumda olan EON Meydan projesi alıcılarına lokasyon özellikleri ile avantajlar sağlıyor. Sosyal donatı olarak içerisinde kreş, sauna, hamam, kapalı otopark, açık çarşı bulunduran proje, konutlarında ise yerden ısıtma, merkezi sistem ve ısı pay ölçer gibi donatılar sunuyor.

En düşük konut fiyatı: 600 bin TL

Proje Özellikleri Site Özellikleri Sauna Türk hamamı Fitness merkezi Kreş Güvenlik Kameralı güvenlik Açık otopark Kapalı otopark Sosyal tesis Bina Özellikleri Asansör Konut Özellikleri Teras İnşaat Teknikleri Yapı denetimi yapılmış Zemin etüdü yapılmış Deprem yönetmeliğine uygun Yalıtım yönetmeliğine uygun
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.