TAÇ ÇEK & CANLANDIR KOLEKSİYONU İLE EN SEVİLEN KARAKTERLER ODALARDA

Dekorasyon

TAÇ, yepyeni ürünü Çek Canlandır Nevresim Takımlarını çocuklarla buluşturuyor. Sevilen animasyon karakterlerinin yer aldığı nevresim takımları, artırılmış gerçeklik (Augmented Reality) teknolojisiyle fotoğraf ve videolarda canlanarak yaşam alanlarına eğlence katıyor.

Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle milyonlarca eve giren TAÇ’ın yepyeni koleksiyonu Çek Canlandır, sevilen animasyon karakterlerini odalara getiriyor.

TAÇ Çek Canlandır Nevresim Takımlarında yer alan Mickey Mouse, Minnie Mouse, Frozen Elsa, Şimşek Mcqueen ve daha birçok lisanslı karakter, artırılmış gerçeklik (Augmented Reality) teknolojisi kullanılarak fotoğraf ve videolarda canlanıyor. Google Play ve Apple Store’dan indirilen Çek Canlandır uygulaması sayesinde, nevresimin üzerindeki desenlere tutulan telefon ile ekranda karakterler beliriyor. Eğlence dolu lisanslı karakterler, rengârenk desenleriyle çocukların çektiği fotoğraf ve videolarda miniklerin yanında canlanıyor. Bu özel koleksiyon ile çocukların her anı unutulmaz bir anıya dönüşüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.