banner18
Öne Çıkanlar necmiince ORTABAĞLAR manşetx koronavirüs Yapı

YILDIRIM’DA ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya Mahalleleri arasında bağlantı sağlayan 2. Ermiş Sokak’ta yol düzenleme ve asfalt yenileme çalışması gerçekleştirildi. Yaklaşık 700 ton asfaltın kullanıldığı çalışmalar bölge halkını memnun etti. Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt yenileme çalışması yapılan 2. Ermiş Sokak’ta ilk kez kullanılan Trimer Makinası, çalışma yapılan yolun kısa sürede tamamlanmasını ve uygulama yapılan zeminin daha düzgün olmasını sağlıyor.       

Daha modern bir Yıldırım için fiziki belediyecilik çalışmalarına önem verdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya Mahalleleri arasında bağlantı sağlayan 2. Ermiş Sokak’ta yol düzenleme ve asfalt yenileme çalışması gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda aşınan ve deforme olan yollarımızda tamir, bakım işlemleri, kilit parke, döşeme ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Amacımız kalıcı ve güzel işler yapmak. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda buna önem gösterdik. 2020 yılında Fen İşleri noktasında çok ciddi çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

‘YILDIRIM SOKAKLARINA 80 BİN TON ASFALT’

Yılın ilk gününden itibaren bu alanda yoğun bir mesai sarf ettiklerini kaydeden Yılmaz, “Hafta içi ve hafta sonu demeden ekiplerimiz birçok mahallemizde çalışmalarını sürdürüyor. Sahada karşılaştığımız sorunları hızlı bir şekilde aşma noktasında arkadaşlarımızla istişare ediyoruz. Yıldırım sokaklarını kendi tesislerimizde ürettiğimiz 80 bin ton asfalt ile kaplayacağız. Bunun yanında kaldırımlarımızı da elden geçireceğiz. Bu noktada da yaklaşık 50 bin metrekare parkeyi yine kendi tesislerimizde üreterek Yıldırım’ın güzelleşmesine katkı sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19