banner18
Öne Çıkanlar ORTABAĞLAR manşetx necmiince koronavirüs Yapı

ASYA'NIN İNCİSİ FİLİPİNLER'DE HOTELYA İMZASI

Kurulduğu günden bu yana geçen zamanda markalaşma, projelendirme ve satış konularında yapmış olduğu çalışmalar ile öne çıkan Hotelya, her tip projenin özgün ürünlerini hayata geçirebilme gücüne sahip. Projelerinin yüzde 30’unu yurt dışında gerçekleştiren firma, üretimlerindeki başarısıyla beğeni topluyor. Hotelya, sağladığı yüksek müşteri memnuniyeti ve referansları sayesinde, hem birlikte çalıştığı müteahhit ve yatırımcıların hem de yeni müşterilerinin projelerinde de yer almaya devam ediyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda Hyatt Grubu’na ait Grand Hyatt Taksim, Hyatt Regency İstanbul, Hyatt Regency Rusya projelerini gerçekleştiren Hotelya, son olarak Grubun Filipinlerdeki ‘’Grand Hyatt Manila Filipinler’’ projesinde yer aldı.

 

Detaylı çalışma, 8 aylık üretim süreci

 

Güneydoğu Asya'nın incisi Filipinler’deki Manila körfez bölgesinde konumlanan Grand Hyatt Manila, farklı çizgiye sahip mimarisi ile bölgede ikonik bir simge olarak tanımlanıyor.

 

Şık ve sofistike tasarımıyla dikkat çeken otelin konseptinde yoğun olarak ahşap, mermer, metal ve cam kullanımı mevcut. Bu etki paralel olarak mobilyalara da yansıtılmış. Bu malzemelerin ayrı ayrı ya da birlikte kullanıldığı detaylı ürünler için yoğun bir üretim süreci gerçekleşti. Otelin Japonya’da bulunan mimari ofisiyle yoğun bir çalışma süreci gerçekleştirilerek genel tasarım etkisi mobilyalarda da hayat buldu. 2 etap olarak hayata geçirilen projede; koltuk, sandalye, puf, bar sandalyesi, sofa, sehpa, dresuar gibi yaklaşık 1.000 parçadan oluşan özel mobilya üretimi detaylı bir çalışmayla 8 ayda tamamlandı.

 

Bir Türk firması olarak profesyonel kadrosu ile beş yıldızlı otellerin ilk tercihi haline gelen Hotelya, 2019’un ilk yarısında Saray Bosna, Montenegro, Dubai, Katar, Almanya ve ABD’de otel, residence ve kültür merkezi projelerini tamamladı. Kazakistan, Katar ve Gürcistan’daki yeni projelerinin ise üretim süreçleri devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19