banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Nasır Yıldız

3 MİLYON HANE HAREKET DESTEĞİYLE AYDINLANIYOR

60 yılı aşkın bir süredir ağır kaldırma ve taşımacılık hizmetleri sunan, sektörün uzman şirketi Hareket, deneyimli kadrosu ve teknolojik altyapısıyla Türkiye’nin enerjisine katkıda bulunacak rüzgâr enerjisi santrali (RES) projelerine damgasını vurmaya devam ediyor. Hareket, Türkiye’nin yanı sıra Romanya, Pakistan, Gürcistan, Azerbaycan ve Ukrayna olmak üzere beş farklı ülkede 126 farklı sahadaki 1.331 adet türbinin kurulumda nakliye, vinç ile montaj ve mekanik elektrik kurulum hizmetleriyle yer aldı. Hareket, yer aldığı RES projelerinde üretilen 3.551 MWh’lik elektrik enerjisiyle 2.367.600 hanenin elektrik enerjisinin karşılanmasına, dolayısıyla 4 milyon 9 bin 645 ton CO2 emisyonu salınımının önüne geçilmesine de destek oluyor.

Bugüne kadar toplamda 3.551 MWh’lık kurulum gerçekleştiren Hareket, Türkiye’de dikilen türbinlerin yaklaşık yüzde 42’ında nakliye, vinç ile montaj ve/veya mekanik elektrik kurulum hizmeti sağladı. Türkiye’nin %100 yerli ilk montaj ekibi olan Hareket, bu türbinlerde toplam 2 milyon 130 bin metre kablo kullanırken, 706 bin 450 adet cıvata sıktı.

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği Hakkında:

Temelleri 1957 yılında atılan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, sektöre tahmil tahliye ve deniz taşımacılığı alanlarıyla giriş yaptı. 1974’te vinç kiralamayı da hizmetlerine ekleyen Hareket, hızlı büyümesini sürdürerek sektörün lider şirketleri arasına adını yazdırdı. Alanında uzman ve tecrübeli ekibi, kreatif ve yenilikçi mühendislik çözümleriyle Hareket, bugün proje taşımacılığı, ağır ve standart dışı yük taşımacılığı, vinç ve platform kiralama, ağır kaldırma, indirme ve montaj faaliyetlerini uluslararası standartlara uygun olarak ve son teknolojiye uygun ekipmanlarla gerçekleştiriyor. “Küresel arenada, yük mühendisliği çözümleri ile sınırsız hareket özgürlüğü sunma” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Hareket, Türkiye’nin yanı sıra Türkmenistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Kazakistan, Özbekistan, Gürcistan, Romanya ve Azerbaycan gibi 20’yi aşkın ülkede; nükleer enerji, petrokimya, petrol-gaz ve yenilenebilir enerji sektörü ile tesis taşıma, açık deniz işlerinde ve inşaat-altyapı alanlarında gerçekleştirilen birçok önemli projede yer alıyor. Hareket, Türkiye’de İstanbul, İzmir, Ankara ve Mersin’de bulunan ofisleri, yurtdışında ise Birleşik Arap Emirlikleri, Özbekistan ve İspanya ve Ukrayna’daki ofislerinin yanı sıra Azerbaycan, Cezayir ve Güney Kore’de bulunan acenteleri vasıtasıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
HaneAydınlık3Milyon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19