banner18
Öne Çıkanlar ORTABAĞLAR manşetx necmiince koronavirüs Yapı

10 METRUK BİNANIN YIKIMI YAPILDI

Daha modern bir kent oluşturmak ve gelecek nesillere güzel bir şehir miras bırakmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda sadece yaparak değil, yıkarak da geleceğin İnegöl’ü imar ediliyor. İnegöl Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden durumlar karşısında ilçe halkının güvenliği için kullanılmayan metruk binalarla ilgili yıkım çalışmaları sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında 8 kırsal ve merkez mahallede 10 adet metruk binanın yıkımı gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta yapılan yıkımlarda; Çayyaka Mahallesinde bulunan 144 ada 9 parsel, Cerrah Mahallesinde 189 ada 14 parsel, Alibeyköy Mahallesinde 1840 ada 41 parsel ve 1844 ada 112 parsel, Olukman Mahallesinde 136 ada 2 parsel, Cuma Mahallesinde 28 ada 14 parsel, Lütfiye Mahallesinde 129 ada 8 parsel, Yeniceköy Mahallesinde 569 ada 4 parsel ve 712 parsel ile Süleymaniye Mahallesinde 244 ada 25 parsel adreslerinde bulunan 10 metruk binanın yıkım çalışması Fen İşleri ekipleri tarafından tamamlandı.

Kırsal mahallelerde ve merkezde tehlike arz eden, halk sağlığını ve güvenliğini tehdit eden benzer binalarla ilgili yıkım çalışmalarının süreceği ifade edildi.

KAÇAK YAPI KALDIRILDI
Öte yandan, Mimar Sinan Caddesi üzerinde bir işyeri önünde yapılan kaçak yapının da denetimler sonucu yapılan uyarıların ardından işyeri sahibi tarafından kaldırıldığı açıklandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19