Öne Çıkanlar Turgut kont şiddet emlakçı Kilisin Bozkaya köyünde depremzedeler için yapılan evler yıl bitmeden tamamlanacak

Gürsu Sporcu Fabrikası
Şehit Belediye Başkanımız Cüneyt Yıldız’ın hayali olan “Gürsu Sporcu Fabrikası” Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’in büyük emekleriyle hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gürsu’nun çağdaş kent kimliği ve vizyon kazanmasına yönelik projelerimizden olan Sporcu Fabrikası’nın inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ nın desteğiyle, 4000 m²’ lik alanda oluşturulan ve 10 milyon liraya mal olan Sporcu Fabrikası’ nda; 6 adet standartlara uygun antrenman salonu, çok fonksiyonlu uluslararası standartlara sahip 1 adet dönüşümlü çok amaçlı salon, soyunma odaları, idari ofisler, sağlık odaları ve kafeterya alanları yer alacak.

 

Takım ve bireysel tüm spor faaliyetlerinin (basketbol, voleybol, hentbol, futsal, güreş, taekwondo, karate, boks, masa tenisi, jimnastik, okçuluk, fıtness, judo, duvar tırmanma v.b.) yapılabileceği Tesis, mevcutta varolan futbol sahası, halı sahaları ve inşaatı devam eden Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’ nin hemen yanında oluşturuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.