banner18
Öne Çıkanlar koronavirüs manşetx necmiince ORTABAĞLAR Yapı

İlginç Mimariye Sahip Kiralayabileceğiniz Airbnb Evleri
Gördüğünüz an da şaşkına döneceğiniz bu ev Amerikalı bir çifte ait. Bu ağaç ev inanılmaz bir deneyime sahip olmanızı sağlayabilir. Doğayla iç içe yaşama fırsatı sunan, bu ağaç evi görüp de aşık olduysanız, gecelik fiyatı 1415 Tl’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.


ATLANTA/AMERİKA

İlginç bir mimariye sahip bu evin her yeri bambudan yapılmış. Aynı şekilde bu evde doğayla iç içe yaşamı fırsatını sizlere sunuyor. Bu eve de hayran kaldıysanız eğer gecelik 230 Tl’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.


BALİ/ENDENOZYA

Vaovvv dediğinizi duyar gibiyim. Evet bu ev sanki küçük bir cennetin parçasıymış gibi duruyor. Bu ev içerisinde bir çok hizmeti de barındırmakta. Bu eve de hayran kaldıysanız eğer gecelik 1117 Tl’yi gözden çıkarmak gerekiyor.


TAYLAND

Hadi be dediniz sanki. Evet bu ilginç mimari bir köpek ev şeklinde. Bu evin sahiplerinin nasıl derece bir hayvan sevgisine sahip oldukları merak konusu doğrusu. Mimariden de anlaşılacağı üzere bu evde evcil hayvanınıza bakmanız mümkün duruyor. İlginç bir deneyim yaşamak istiyorsanız eğer bu köpek ev için gecelik 468 Tl’yi gözden çıkarmanız gerekmektedir.


IDAHO/ABD

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19