banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa seramik ipotek ev

'Yunistar' bekleyenleriyle buluştu
Atış Yapı imzasıyla Yunuseli'nde inşa edilen Yunistar projesi satışa sunuldu. Toplam 84 daire bulunan proje, banka kredisi kullanmadan 24 ay vade imkanı sunuluyor.

2006 yılından bu yana aile şirketi modeliyle faaliyetlerine devam eden Atış Yapı, kuruluşundan itibaren birçok başarılı projeye imza atmış ve kısa zamanda hayata geçirdiği örnek işlerle inşaat sektöründe önemli bir konuma gelmiştir. Projelerin başlangıç aşamasından gelişim süreçlerine, mimari kimliğin oluşturulmasından anahtar teslim aşamasına kadar yüksek kalite ve mükemmeliyetçi bir yaklaşım benimseyen Atış Yapı, kalite standartlarında üretim yaparak müşterilerinin beklentilerine; mümkün olan en kısa sürede ve en uygun bütçe ile çözüm üretmektedir. Ürettiği tüm projelerde müşterileri için en ideal koşulları kalıcı ve katma değeri yüksek standartlar doğrultusunda inşa eden Atış Yapı, dürüstlük, istikrar, insana ve çevreye saygı, mükemmeliyet, kurumsallık, uzmanlık gibi unsurlara dikkat çekiyor. Bütün gelir gruplarının konut talebini karşılamaya aracılık etmeye özen gösteren Atış Yapı, bunu ana hedefi olarak görüyor.

Müşterilerine çağdaş ve güvenilir çözümler sunarak topluma kalıcı değerler katmayı kurumsal misyonu olarak değerlendiren Atış Yapı’nın, Çolpan Villaları, Özlüce Villaları, Hill House Yunuseli, Altınşehir Residance, Centrum Yunuseli, Butik 1077, Nosab Fabrika, Çalı Fabrika, Çalı gibi yaklaşık 12’ye varan tamamlanmış projesi, 7 adet ise satışı devam eden projesi bulunuyor. Sapphire Yunuseli, Atışpremium, Nefes Mudanya, Yunistar projeleri en iyi projeler arasında değerlendiriyor. Bursa konut projelerinin gözde lokasyonları arasında yer alan Yunuseli'nde inşa edilen nitelikli yaşam alanları yaratmayı hedefleyen Yunistar projesi, özel bir kampanya ile konut alıcılarının beğenisine sunuldu. Toplam 7 Blok ve 84 daireden oluşan Yunistar projesinde 70 adet normal daire ve 14 adet dubleks daire seçeneği bulunuyor. Bugüne dek gerçekleştirilen en özel projelerden biri olan Yunuseli'nin merkezi konumunda inşa edilecek Yunistar projesinin bünyesinde toplam 84 daire bulunuyor ve dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak şeklinde planlanıyor. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan Yunistar projesinde banka kredisi kullanmadan 24 ay vade ve sıfır faiz imkanı bulunuyor. Daire fiyatları ise 289 bin liradan başlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19