Öne Çıkanlar Tarım ÇELİKLER NEZİR EMEKLİ Gürsu

Marka Rezidans'ta daire fiyatları belli oldu
Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de inşasına başladığı Marka Rezidans’taki dairelerin fiyatları belli oldu. 373 lüks rezidans dairesi, home ofisleri ve alışveriş merkezinde bulunan 250 mağazasıyla Bursa’nın en prestijli karma projesi sayılan Marka Rezidans’taki dairelerin fiyatları 504 bin TL'den başlıyor.

Daire teslimlerine Ağustos 2017 tarihinde başlanması planlanan projenin daire fiyatları, 1+1'lerde 504 bin TL, 2+1'lerde 684 bin TL, 3+1'lerde 1 milyon 172 bin TL, 4+1'lerde ise 2 milyon 61 bin TL'den satışa sunuluyor.

Marka Avm’de iş ilanlarının aktif edildiği projede ayrıca, yürüyüş alanları, spor alanları, buhar odası, hamam, çocuk oyun alanları, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, güvenlik ve
otopark mevcut.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.