banner18
Öne Çıkanlar koronavirüs necmiince ORTABAĞLAR manşetx Yapı

Konut Sektörüne +1 İle Gelen Mutluluk
+1 konsepti ile konut sektörüne farklı bir mimari anlayış getirdiklerini anlatan Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan; “Sunset İncek projemizde sunduğumuz 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 seçeneği ile fark yarattık” dedi.

Sunset İncek, geniş ve aydınlık yaşam alanları ile estetik ve yenilikçi mimariyi bir araya getirdi. 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 ile farklı bir seçenek sunulan proje de konforun ve yeniliklerin standartları yeniden belirlendi. Mogan Gölü Manzarası ile bölgenin en yüksek noktasında 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Sunset İncek projesinin detaylarını paylaşan Tolga Ülkealan “Projemiz 2 konut kulesi 1 yatay blok olarak inşa edilmektedir.2+1, 3+1+1, 5+1+1 ve 6+1+1 daire seçeneklerimiz bulunmaktadır. +1 konsepti ile satışa sunulan projemiz 2020 yılı son çeyreğinde teslim edilecektir. Sunset İncek, geniş ve aydınlık yaşam alanları ile estetik ve yenilikçi mimariyi bir araya getiren bir proje olup; 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 ile farklı bir seçenek sunmaktadır. Bu sayede projede konforun ve yeniliklerin standartları yeniden belirlenmiş olup; çocuklu ve geniş ailelerin birlikte daha fazla vakit geçirmesini sağlayacak 24m2 ile 48m2 arasında değişen büyüklüklerde ada mutfaklar ile mimari olarak birçok rakibinden ayrışmaktadır” ifadelerini kullandı.

Yaşam Alanları Bir Adım Uzağınızda

Projenin sosyal yaşam alanlarından ve detaylarından bahseden Tolga Ülkealan “Projemizin, kapalı ama istenirse açık havuza dönüştürülebilen yüzme havuzu, yapay göleti, araç trafiğine kapalı peyzaj alanı, fitness salonu, saunası ile bir sosyal tesisten beklenen tüm olanakları sağlayan bir kompleks olarak planlanmış olması, katta 1, 2 ve 3 daire seçeneği sunabilen tek proje olması, bahçe kullanımı ve yeşil alanı olan dairelere sahip olması ayrıca fark yaratmaktadır. Tüm dairelerimizin üç cepheli ve maksimumda güneş görmesi de rakiplerimizden bizi ayıran özelliklerimizdendir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19