banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa ipotek ev seramik

KERİM KARAALP: 2 PROJEMİZİ DE ERKEN TESLİM EDECEĞİZ
Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group; İstanbul Caddesi üzerinde yapımı devam eden ‘Alpiş Aden House’ ve Odunluk Bölgesi’nde yer alan ‘Alpiş Hünkâr Konakları’ projeleriyle Bursa’ya değer katmaya devam ediyor.

Son projeleri, 356 daireden oluşan Tuana Evleri ve 72 daireden oluşan Silva Balat’ı planladıkları bitiş tarihinden aylar önce tamamlayıp daire sahiplerine teslim eden Alpiş Group, şu an inşası devam eden 2 projesiyle de nitelikli projeler üretmeye devam ediyor. ‘Alpiş Aden House’ ve ‘Alpiş Hünkâr Konakları’ projeleriyle kentin gelişimine katkıda bulunduklarını ifade eden Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Karaalp, her iki projeyi de erken teslim etmeyi planladıklarını belirtti.

“ALPİŞ ADEN HOUSE İSTANBUL CADDESİ’NİN DEĞERİNE DEĞER KATACAK”

İstanbul Caddesi üzerinde yaklaşık 8 ay önce inşası başlayan 690 daire ve 2.000 m2 mağazalardan oluşan ‘Alpiş Aden House’ projesinin imalat seviyesi %50’ ye ulaştı. Bursa’nın yeni cazibe bölgelerinden biri olacak İstanbul Caddesi üzerinde, Tuana Evleri’nin yanında 300 milyon TL yatırımla hayata geçen Alpiş Aden House, bölgeyle birlikte Bursa’ya değer katıyor.

Projelerle ilgili değerlendirme yapan Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Karaalp, Alpiş Group olarak kaliteden ödün vermeden, doğru projeleri en uygun şartlarda hayata geçirdiklerini belirtti. Şu anda devam eden Alpiş Aden House projesiyle ilgili bilgiler veren Karaalp, “Alpiş Aden House, 136 bin m2 inşaat alanı, 20 bin 500 m2 proje alanıyla toplam 690 daire ve 2.000 m2 mağazalardan oluşuyor. Alpiş Aden House projesinin hafriyat ve forekazık çalışmalarına 8 ay önce başlamıştık. Ayrıca 2 bin m2 ticari alan ve 13 bin 500 m2 yeşil alan özelliğimizle de caddenin hem ekonomisine hem de sosyal donatısına fayda sunacağımızı düşünüyorum. Projeyi 24 ayda bitirmeyi hedeflemiştik ancak Alpiş Group her projesinde olduğu gibi bu projesinde de teslim tarihini öne çekti. Bir aksilik olmazsa hedeflediğimiz teslim tarihinden 6 ay önce yani 2018’in sonunda dairelerimizi teslim etmeyi hedefliyoruz.”

“ALPİŞ HÜNKÂR KONAKLARINDA LÜKSÜ VE KONFORU YENİDEN TANIMLADIK”

Alpiş Aden House devam ederken Aralık 2017 de temelleri atılan Alpiş Hünkâr Konakları projesi de Nilüfer’in en prestijli lokasyonlarından Odunluk’ta yükseliyor. Hünkârlara yakışır bir projeyle lüksü ve konforu yeniden tanımlayan Alpiş Group’un 5.000 m2 arsa üzerinde 3 blok 30 özel daire olarak tasarladığı bu projesinde 4,5+1 normal daireler 267 m2, 5+1 bahçe dubleks daireler 415 m2 ve 6+1 çatı dubleks daireler ise 457 m2 olarak planlanmış. Alpiş Group bu özel projesinin bitiş tarihini de Aralık 2018 olarak belirlemiş.

Kentin en önemli ve en prestijli lokasyonu olarak gösterilen Odunluk Mahallesi’nde yine Alpiş Group imzası taşıyan Hünkâr Konakları’na dair bilgiler veren Kerim Karaalp, bu projede lüks ve konforu ön planda tuttuklarını, büyük daire tipleri ve özel detaylarla bunu ortaya koyduklarını ifade etti. Karaalp, “Aralık 2017 de başlayan bu projemizde büyük dairelerimiz var. 3 blok 30 özel daireden oluşan projemizde 4,5+1, 5+1 ve 6+1 daire tiplerimiz mevcut. Her daireye 2 araçlık kapalı otopark planladık. Ayrıca kapalı ısıtmalı yüzme havuzu, fitness, sauna, Türk hamamı, kapalı çocuk oyun alanı, 7/24 güvenlik gibi detaylara özel önem verdik. Bu projemizi de Alpiş Aden House gibi Aralık 2018’de teslim etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19