banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa seramik ipotek ev

İlhan Erdal 'Konut Faizlerinin Düşmesi Sektöre Can Suyu Olacaktır'
Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, konut sektörü için hükümet tarafından atılacak olan adımların önemine dikkat çekti. Erdal “Özellikle faizlerin yüksek olması sektörü olumsuz etkiliyordu. Atılan adımlarla piyasalarda canlılık olacaktır” açıklamasında bulundu.

Konut teslimlerinde ve tapu harçlarında hayata geçirilen indirimlerden sonra şimdi de gerçekleşecek olan faiz indirimlerinin Türkiye ekonomisi için büyük bir adım olduğunu kaydeden İlhan Erdal “Bu durumun yaşattığı sıkıntıları sık sık dile getirdik. Genelde okullar kapanmadan bahar döneminde inşaat sektöründe özellikle Ankara bölgesinde bir hızlanma oluyor. Yaz sezonun açılmasıyla ve insanların tatile gitmeye başlamasıyla birlikte ise; bu hareketlilik yerini durgunluğa bırakıyor. Bu sene erken seçim dönemi ile birlikte bu durgunluğun söz konusu olmayacağını düşünüyoruz. Hükümetimizin teslimlerde ve tapu harçlarında attığı adımlardan sonra faiz oranlarında yapacağı düzenleme ile inşaat sektörünün hareketlilik yaşanacak. Yapılan bu teşvikler sadece inşaat sektörüne değil aynı zamanda da Türkiye ekonomisine can suyu olacaktır. Bu teşviklerin düzenli hale getirilmesi en büyük temennimiz.” Beytepe’de hayata geçirdikleri Duru Beytepe projesi ile kişiye özel ödeme planları uyguladıklarını aktaran İlhan Erdal “Ev sahibi olmak isteyenler için Bahar Kampanyası hazırladık, vadeli ödemelerde NET %8, peşin ödemelerde NET %15 indirim kampanyamız devam ediyor” dedi.

Faizlerin düşmesi ile konut sektörü hareketlenecek

“Şu an konut sektörü bir süreç içerisinde” açıklamasında bulunan İlhan Erdal sözlerine şunları ekledi: “Özellikle faizlerin yüksek olması konut alıcılarının borçlanmada yüksek maliyetli bir duruma girmesine sebep oluyordu. Tabi bu durumda döviz kurlarının değişkenliğinin de etkisi var. İlerleyen günlerde faizlerin yüzde 1’in altına düşmesi ile konut sektörünün hareketleneceğini ümit ediyorum. Şirket olarak müşterilerimiz için oluşturduğumuz ödeme planları ile de kolaylık sağlıyoruz. Firma bünyesinde yaptığımız 40 aya varan vade farksız ödeme planları ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sunup, Duru Beytepe adına kampanyaların devam etmesini sağlıyoruz. Aynı zamanda dolar ve hammadde gelirlerindeki artışı henüz fiyatlarımıza yansıtmadık. Yani şu anda bizim projemizden konut alanların avantajlı yatırım yaptığını fiyatlarımız da gösteriyor.”

Bizim Mahallenin Çocukları

Duru Beytepe, sunduğu doğal oyun alanlarıyla eskilerdeki saflığı ve güvenli yaşamı ifade eden “mahalle” kavramını yeniden canlandırıyor. Toplamda 47.276 m2’lik arazi üzerine kurulan ve sadece 484 daireden oluşan proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile fark yaratıyor. 2+1’den 5+1’e kadar olan konut seçenekleri ile modern yaşamın yansımalarının detaylandırıldığı proje, aynı zamanda doğanın huzur veren yapısı ile birlikte vatandaşların ilgisine sunuluyor. Açık ve kapalı spor alanları seçenekleri ile konut sahiplerinin karşısına çıkan Duru Beytepe, basketboldan futbola, tenisten bisiklet parkuruna kadar birçok olanağı da konut sahipleri ile buluşturuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19