Öne Çıkanlar KESTEL ARTVİN LİMAN Yol Bursa

SUR YAPI MARKA AVM’DEN SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

50 TL ve üzeri alışveriş yapanların katılmaya hak kazanacağı etkinlikte, 9 Şubat tarihi itibarıyla tahminler alınmaya başlanacak. Doğru tahminde bulunan Sur Yapı Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü kapsamında “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” sorusuna en yakın cevapları arıyor. Büyük bir buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğü kazanmak için buzun kaç saatte eriyeceğini doğru tahmin eden ziyaretçilerinden biri Sevgililer Günü’nü taçlandıracak unutulmaz bir mutluluk yaşayacak.

Bursalılar için alışveriş çeşitliliğinin yanı sıra hem bilimsel ve kültürel aktiviteler hem de sürpriz etkinliklerle odak noktası olan Sur Yapı Marka AVM’de 9 Şubat tarihi itibarıyla tahminler alınmaya başlanacak. Etkinliğe, 50 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler katılabilecek. Görsel bir şölen de yaşatacak dev buz kütlesinin erime anı, Sur Yapı Marka AVM içindeki -1.katta tüm ziyaretçilerin seyrine ve tahminlerine açık olacak.

Bilgi için: Yasemin Tosun – MPR İletişim Danışmanlığı / [email protected]- (0212) 438 63 50 / 158

Sur Yapı Marka AVM Hakkında:

Türkiye’nin en seçkin alışveriş merkezi Sur Yapı Marka AVM, Bursa’nın gözde bölgelerinden biri olan Nilüfer ilçesinde, eşsiz alışveriş deneyimi, renkli ve eğlenceli sosyal aktiviteleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor. Her zevke hitap eden Sur Yapı Marka AVM, 3 bin kişilik istihdamla 75 bin m2 kiralanabilir alanda ulusal ve uluslararası seçkin markalara ev sahipliği yapıyor. 250 mağaza ile faaliyet gösteren alışveriş merkezinde 35 kafe ve restoran, bin 400 kişi oturma yeme içme alanı ve bin 800 araç kapasiteli otopark mevcut. BursaRay metro hattı ve çevresindeki otobüs duraklarıyla toplu taşıma avantajına sahip Sur Yapı Marka AVM, çevre yoluna yakınlığıyla da özel araç sahipleri için kolay bir ulaşım noktasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.