Öne Çıkanlar İnşaat EİG gıda gölbaşı çanakkale

Gelişim Bölgeleri (Hamitler-Yunuseli-Güneştepe)

  • Osmangazi Belediyesi’nin ‘Planlı Değişim- Modern Gelişim’ projesinin en güzel örneği Hamitler- Yunuseli- Güneştepe de ortaya çıkıyor.

  • Bölgeyi cazip hale getirmek sosyal donatı alanları zengin, yeşili korunmuş bir planlama oluşturmak için, kamulaştırma yapmadan emsal artışı karşılığı , özel mülkiyette kalan yeşil alanları aldık.

  • Arsanın %25’i karşılığı %25 emsal artışı ile 2009-2016 yılları arasında 82.501 m² bağışla yeşil alan ve okul alanı Belediyemizin uhdesine geçti.

  • 2009 yılında 3604 m² olan bu bağış miktarı, 2016 yılında bölgedeki cazibenin artması ve vatandaşın buraya yönelmesi ile 11.079 m² oldu.


Planlı şehirleşmenin her alanda yaşandığı Gelişim Bölgeleri, parkları, yürüyüş yolları, Pazar alanları, sosyal tesisleri ve bölgeye değer yatırımları ile Osmangazi’ye değer katıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.