banner18
Öne Çıkanlar ORTABAĞLAR manşetx necmiince koronavirüs Yapı

YILDIRIM’DA BAHAR HAREKATI

Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de ilçedeki park ve yeşil alanlarda bahar temizliği çalışmalarına hız verdi. Ekipler park ve yeşil alanlarda kosa, temizlik, tanzim ve budama çalışmaları gerçekleştirerek şehre estetik görünüm katıyor. Park ve bahçelerde çalışma yapan ekipler hem ağaçlar ve bitkileri koruma altına alıyor hem de yapılan budama çalışmaları ile ağaçların sağlıklı kalmasını sağlıyor. İlçedeki park ve yeşil alanlarda gerçekleştirilen çalışmalarla Yıldırım’a layık olduğu yeşil kimliğine kavuşturacaklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemiz, geçmişin mirası değerlerini toplumun kültür yapısıyla harmanlayan, Türkiye’nin önemli şehirleri arasında yer alıyor. Tarihi öneminin yanında konumu itibariyle cennetin yeryüzüne yansıması olan Uludağ’a sırtını yaslayan Yıldırım, Bursa ovasının bereketli topraklarına sahip doğal güzelliklerle süslü. Biz de yeşil kimliğiyle anılan Yıldırım ve Bursa’nın hak ettiği güzelliklere tekrar ulaşması için park ve yeşil alanlarda çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

MİRAS DEĞİL EMANET

Doğayı ve canlıları korumanın gelecek nesiller karşısında sorumlulukları olduğunu belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Doğanın güzellikleri ve yeşil alanlar her canlının yaşaması için ihtiyacı olan ortamlar. Bu güzelliklerin korunması ve yaygınlaşması bizim görevimiz olduğu gibi çocuklarımıza, torunlarımıza karşı sorumluluğumuz. Onların daha yaşanılabilir bir çevrede büyümesi kendilerine borcumuz. Bu anlamda yeşil alanların yaygınlaşması adına gereken çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çünkü temiz çevre, verimli topraklar, zengin tabiat örtüsü hepimizin ihtiyacı” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19