banner18
Öne Çıkanlar necmiince ORTABAĞLAR manşetx koronavirüs Yapı

YILDIRIM BELEDİYESİ'NDEN MODERN HİZMET BİNASI

YILDIRIM BELEDİYESİ'NDEN MODERN HİZMET BİNASI


-MAHALLE KONAKLARIYLA İLÇEYE DEĞER KATAN YILDIRIM BELEDİYESİ’NİN SELÇUKBEY MAHALLESİ’NE KAZANDIRMAYA HAZIRLANDIĞI VE MAHALLE SAKİNLERİNİN TÜM İHTİYAÇLARINA CEVAP VERECEK HİZMET BİNASININ YAPIMINDA İNŞAAT SEVİYESİ YÜZDE 90’A ULAŞTI.


-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ: “MUHTARLIK VE SAĞLIK MERKEZİ OLARAK HİZMET VERECEK BİNAMIZ SAYESİNDE VATANDAŞLARIMIZ YÜRÜME MESAFESİNDE SAĞLIK HİZMETİNDEN FAYDALANABİLECEK.”


-BAŞKAN EDEBALİ: “MAHALLELERİMİZ BİRLİK, BERABERLİĞİN VE DAYANIŞMANIN EN YOĞUN YAŞANDIĞI YERLERDİR. KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARINDA DA MAHALLE KÜLTÜRÜNÜN YAŞATILMASI ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ.”


BURSA- Yıldırım Belediyesi’nin, Selçukbey Mahallesi’ne kazandırmaya hazırlandığı hizmet binasının inşasında sona yaklaşıldı.


İlçedeki her mahalleye modern ve fonksiyonel merkezleri kazandırmaya devam eden Yıldırım Belediyesi’nin, Selçukbey Mahallesi’nde inşa ettiği hizmet binasının yapımı hızla sürüyor. Bölgedeki vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bina mahalleye artı değer katarak günlük hayatlarını kolaylaştıracak. Yapımı yüzde 90’a ulaşan merkez, 375’i kapalı 75’i açık olmak üzere toplamda 450 metrekarelik alanda yer alacak ve içerisinde muhtarlık odası ile 4 adet muayene odası ve 1 adet laboratuvar bulunan aile sağlığı merkezi yer alacak. Mahalle konağının temel hizmetlerden biri olan sağlık alanında mahalle sakinlerinin günlük hayatlarına büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Muhtarlık ve sağlık merkezi olarak hizmet verecek binamız sayesinde vatandaşlarımız yürüme mesafesinde sağlık hizmetinden faydalanabilecek” dedi.


TALEPLER KARŞILIK BULUYOR


Vatandaşların talepleri doğrultusunda modern binanın aile sağlığı merkezi ağırlıklı olarak hizmet vereceğini aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali,  “Bu merkezimiz yakın çevredeki mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da sağlık hizmetlerine en kısa yoldan yararlanabilecekleri bir birim olacak. İçerisinde muayene odaları ve laboratuvarı ile vatandaşlarımıza kesintisiz sağlık hizmeti verilecek” diye konuştu. Hayat geçirilen bu hizmet binalarının mahalle kültürüne doğrudan katkı yaptığını da vurgulayan Başkan Edebali, “Mahallelerimiz aynı zamanda birlik, beraberliğin ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı yerlerdir. Kentsel dönüşüm çalışmalarında da mahalle kültürünün yaşatılması öncelikli hedefimiz. Hemşehrilerimiz arasında pekiştireceğimiz bu kültür sayesinde Yıldırım’ı ideal şehir konumuna getireceğiz” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19