Öne Çıkanlar ÇELİKLER Tarım NEZİR yıkık veya acil yıkılacak konut bulunuyor Bakan Özhaseki: Sene sonuna kadar 200 bin deprem konutumuzu teslim edeceğiz

Yeniköy Konakları İstanbul

Yeniköy Konakları İstanbul Fiyat Listesi

Daire Tipi Fiyat Aralığı
2+1 737.000 TL’den başlayan fiyatlarla
3+1 1.230.000 TL’den başlayan fiyatlarla
4+1 1.544.000 TL’den başlayan fiyatlarla

Ödeme Seçenekleri

Yeniköy Konakları projesinde 29 Ağustos 2018-31 Ekim 2018 tarihleri arasında geçerli olacak 'Türkiye içi kazanç vakti' kampanyası dahilinde

1- Yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 
2- Yüzde 10 peşinat veriliyor. 
3- 12. ay ve 24. aylarda yüzde 15 ara ödeme yapılıyor. 
4- Kalan yüzde 60'lık konut bedeli için 0.98 vade farkı ile 120 ay taksit imkanı ile ev sahibi olunabiliyor.

Editörün Yorumu

Yeniköy Konakları İstanbul'da satışlar başladı

Bir süredir merakla beklenen Yeni Yapı'nın Alibeyköy projesi için düğmeye basıldı. Merakla beklenen projenin ismi "Yeniköy Konakları İstanbul" oldu. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek projenin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Bir süredir ön talep toplanan Yeniköy Konakları İstanbul projesinde satış dönemi başladı.

5. Levent projesine komşu konumda olan Yeniköy Konakları projesi İSKİ'nin altında kalan arazide yer alıyor. Proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve TEM bağlantılarına oldukça yakın. Yeniköy Konakları İstanbul projesinden Türk Telekom Arena Stadı'na, Hasdal Kavşağı'na, AKOM'a ve Maslak'a kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Dünyada bir ilk olan 3 katlı İstanbulTüneli'nin çıkış noktasında yer alan yeni proje, Eyüp ile Kemerburgaz'ın kesiştiği alanda yükseliyor.

Yeniköy Konakları İstanbul projesinin ihalesi

Emlak Konut GYO İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 21 Ocak 2016'da, ikinci oturumu ise 2 Şubat 2016'da yapıldı. 1. tur ve 2. turda dev rakamların teklif edildiği ihalede gülen taraf Yeni Yapı İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ~ Taca İnş. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı STG oldu. Sözkonusu arsa için 442 milyon 500 bin lira, şirket payı olarak ise bu rakamın yüzde 38'ine karşılık gelen 168 milyon 150 bin lira teklif edildi.

En düşük konut fiyatı: 737 bin TL

Proje Özellikleri

Site Özellikleri

  • Standart Özellik Güvenlik
  • Standart Özellik Kameralı güvenlik
  • Lüks Özellik Kapalı otopark

Bina Özellikleri

  • Standart Özellik Asansör

Konut Özellikleri

  • Standart Özellik Merkezi ısıtma
  • Standart Özellik Isı pay ölçer

İnşaat Teknikleri

  • Standart Özellik Yapı denetimi yapılmış
  • Standart Özellik Zemin etüdü yapılmış
  • Standart Özellik Deprem yönetmeliğine uygun
  • Standart Özellik Yalıtım yönetmeliğine uygun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.