Öne Çıkanlar işsizlik çalıştay Özdilek teşvik TÜRSAB

YENİ KARAMAN YÜZME HAVUZU GÜN SAYIYOR

Yeni Karaman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Osmangazi Belediyesi’nin çalışmalarıyla tamamen yenilendi. Tesisi dört mevsim daha kullanışlı hale getirmek adına başlatılan geniş çaplı revizyon kapsamında, havuzun kış aylarında üstünün kapatılmasını sağlayan hava destekli membran yerine, çelik kontsrüksiyon akustik metal çatı kaplandı. Tesisin fiziki yapısı da elden geçirilerek, havuzun etrafına betonarme çerçeve oluşturuldu. Tesisteki duşlar ve tuvaletler de tamamen yenilenirken idari binaya iki yeni ofis inşa edildi. Spor yatırımları konusunda öncü belediye olduklarını belirten Osmangazi Belediye
Başkanı Mustafa Dündar, “Dört mevsim kullanılan bir tesis olduğu için bu havuzumuzu daha modern hale getirdik. Çelik çatı ile havuzu kapalı hale dönüştürdük. Şu anda tesis içindeki seramik kaplama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde vatandaşımıza daha modern, kaliteli ve sağlıklı bir hizmet sunmuş olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.