Öne Çıkanlar işsizlik çalıştay Özdilek teşvik TÜRSAB

Yaza 'Duru' Bir Merhaba
Duru Beytepe düzenlediği geleneksel “Yaza Merhaba” partisi ile eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Tona Yapı ve Safe İnşaat A.Ş İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde; Ankara’nın En Yeşil Projesi Duru Beytepe’nin arka bahçesinde gerçekleşen partide “Mahalle Kültürü” yeniden hayat buldu. Uçurtma, misket, topaç, baloncuk gibi özel yapım nostaljik oyuncakların yanında, toplar, şapkalar ve balonlar tüm çocuklara ve kendini çocuk hissedenlere hediye edildi.Pamuk şeker, dondurma standı da çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Uçurtma uçurarak keyifli bir güne imza atan çocuklar aynı zamanda Anneler Gününü ’de kutlamayı ihmal etmedi.

Bizim Bahçenin Çocukları

47.276 m2’lik arazi üzerinde hayata geçen Duru Beytepe, eşsiz lokasyonu ve sosyal alanları ile fark yaratıyor. 484 daireden oluşan proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile keyifli bir ortam sunuyor. 2+1’den 5+1’e kadar olan konut seçenekleri ile modern yaşamın yansımalarının detaylandırıldığı proje, aynı zamanda doğanın huzur veren yapısı ile birlikte vatandaşların ilgisine sunuluyor. Açık ve kapalı spor alanları seçenekleri ile konut sahiplerinin karşısına çıkan Duru Beytepe, basketboldan futbola, tenisten bisiklet parkuruna kadar birçok olanağı da konut sahipleri ile buluşturuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.