banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Bursa

TOKİ Ekim ayında da yüzlerce vatandaşı ev sahibi yapacak

Türkiye’nin en köklü konut üreticilerinden biri olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) alt ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar yüzbinlerce vatandaşı oldukça uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla ev sahibi yapan TOKİ, bünyesinde bulunan ve Türkiye’nin farklı illerinde yer alan 732 konutu daha satışa çıkarıyor. 1 Ekim ila 15 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan satışların kura yöntemiyle yapılacağı ifade ediliyor. Fiyatları 206 bin liradan başlayan konutlar için asgari olarak aylık 517 lira taksit ödenmesi gerekiyor. 

İşte Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan o konutlar:

1-Erzurum Aziziye Ilıca 

Erzurum’un Aziziye ilçesinde hayata geçirilen konut projesinin 2’inci etabında 3+1 şeklinde tasarlanan 126 adet konut satışa çıkarılacak. Kura çekim işlemiyle yapılacak olan satışlar 1 Ekim 2018 tarihinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen bu konutlardan birine sahip olmak isteyenler 163 bin 274 lira bedelle satılan bu konutları aylık bin 20 liradan başlayan taksitlerle satın alabilecek. 

2-Tokat Merkez Dedeli (Emeklilere Yönelik)

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Tokat Merkez Dedeli’de hayata geçirdiği projede emeklilere özel inşa edilen 292 adet konut kura çekim yöntemiyle satışa çıkarılacak. Başvuruları 10 Eylül ile 21 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen projenin kura çekim işlemleri ise 3 Ekim 2018 tarihinde Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nda yapılacak. 

Projeden ev sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireleri 206 bin 863 lira bedelle, aylık 517,55 liradan başlayan taksitlerle satın alabilecek. 

3-Tokat Merkez Dedeli (Orta Gelir Grubu)

Aynı şekilde Tokat Merkez Dedeli’de hayata geçirilen projede, orta gelirli kesime hitap eden 144 adet 3+1 konut, 3 Ekim tarihinde Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nda düzenlenecek kura çekim işlemleriyle sahiplerini bulacak. Kura işlemi sonucunda konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, fiyatları 225 bin 166 liradan başlayan bu konutları aylık bin 407 liradan başlayan taksitlerle, sahip olabilecekler.

4-Adana Sarıçam Buruk Mahallesi (Orta Gelir Grubu)

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Adana Sarıçam’a bağlı Buruk Mahallesi’nde hayata geçirdiği projede yer alan 825 adet konuttan 57’si, 5 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan kura çekme işlemi ile satılacak. Proje kapsamında satılan konutlardan birine sahip olmaya hak kazanan vatandaşlar 178 bin 175 lira değerindeki konutları aylık bin 113 liradan başlayan taksitlerle ödeme imkanına kavuşacak. 

5-Adana Sarıçam Buruk Mahallesi (Alt Gelir Grubu)

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi’nde hayata geçirilen projede yer alan 283 adet konuttan 44’ü aynı şekilde kura çekme işlemi ile satılacak. Proje kapsamında satışa konu olan dairelerden birine sahip olmak isteyen vatandaşlar 5 Ekim tarihinde çekilecek olan kura ile aylık 958,96 liradan başlayan taksitlerle 153 bin 433 lira değerindeki konutlara sahip olma imkanına kavuşacak. 

6-Adana Sarıçam Buruk Mahallesi (Engellilere Özel)

TOKİ tarafından haya geçirilen projede yer alan engelli vatandaşlara özel 9 adet konut 5 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan kura ile sahiplerini bulacak. 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerin başlangıç fiyatları 105 bin 934 lira olacak. Satışa konu olan dairelerden birine sahip olmaya hak kazananlar aylık 507,90 liradan başlayan taksitlerle ödeme yapabilecek. 

7-Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Mahallesi 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Beylerbeyi Mahallesi’nde hayata geçirilen proje kapsamında bulunan 60 adet konut, kura ile satış yöntemiyle sahiplerini bulacak. Satışa konu olan konutlardan birine sahip olmak isteyen vatandaşlar 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutları 942 bin liradan başlayan fiyatlarla satın alabilecekler. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19